Af Ritzau - 20/09-16 22:40

Arsenal dukker Nottingham med svingende BendtnerArsenal dukker Nottingham med svingende Bendtner

Nicklas Bendtner fik 80 minutter på banen, da Nottingham Forest tabte 0-4 til Arsenal i Liga Cuppen.

storybild

Nicklas Bendtner havde et godt forsøg for Nottingham Forest, som tirsdag aften tabte til Arsenal i Liga Cuppen. (Billede: Reuters/Tony O'brien)

Det lykkedes ikke for den danske angriber Nicklas Bendtner at få skovlen under sin tidligere klub Arsenal i tirsdagens Liga Cup-kamp.

Sammen med Nottingham Forest måtte Bendtner se sig besejret af Arsenal, som vandt 4-0.

Bendtner var i Nottinghams startopstilling for første gang, og i de 80 minutter han fik på banen, leverede han et blandet indtryk.

I første halvleg var han bortset fra to situationer ganske anonym. Først fik han et gult kort, mens han efter 20 minutters spil havde et godt skudforsøg. Bendtners hårde afslutning sneg sig få centimeter forbi mål.

I løbet af anden halvleg fik danskeren flere bolde i opspillet. Men han kunne ikke rette op på den generelle Arsenal-dominans i kampen.

Gæsterne var kommet foran på et pragtmål af Granit Xhaka i første halvleg. Langt uden for feltet hamrede han bolden i målhjørnet. Det var næsten en kopi af schweizerens mål mod Hull i weekendens Premier League-kamp.

Den spanske angriber Lucas Perez scorede to gange efter pausen. Det ene af spanierens mål var på straffespark. I kampens overtid gjorde Alex Oxlade-Chamberlain det til 4-0.

Efter 80 minutter måtte en træt Bendtner lade sig udskifte med den tidligere FC Vestsjælland-angriber Apostolos Vellios.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx