Af Lars Sejr - 08/08-15 17:36; Opdateret: 08/08-15 17:57

Bendtner på pletten - IGEN!Bendtner på pletten - IGEN!

Nicklas Bendtner var på pletten igen for Wolfsburg, som sendte Stuttgarter Kickers ud af pokalturneringen.

storybild

Nicklas Bendtner, da han scorede for nylig mod Bayern München. Nu har han gjort det igen. (Billede: AP/Polfoto/arkivfoto)

Der var mere succes til Nicklas Bendtner lørdag, da han scorede kampens sidste mål, da Wolfsburg sendte Stuttgarter Kickers ud af den tyske pokalturnering med en 4-1-sejr.

Nicklas Bendtner startede på bænken for Wolfsburg, og derfra kunne han se klubben komme foran 2-0 før pausen ved Max Kruse og Bas Dost.

Bendtner om Super Cup-triumf: Glad for at gøre det godt
Bendtner om Super Cup-triumf: Glad for at gøre det godt

Det blev 3-0 til Wolfsburg to minutter inde i anden halvleg ved Kevin de Bruyne, og med lidt under et kvarter igen var det så Bendtners tur til at komme på banen.

Den danske landsholdsangriber afløste Bas Dost, og med fire minutter igen gjorde Nicklas Bendtner det til slutstillingen 4-1 for Wolfsburg.

Det var dog ikke karrierens sværeste scoring for Bendtner. En afslutning fra Kevin de Bruyne blev kun pareret af målmanden, og Nicklas Bendtner kunne derfor let sparke returbolden i mål.

Neuer skamroser Bayern-dræberen Bendtner
Neuer skamroser Bayern-dræberen Bendtner

I sidste uge scorede danskeren det udlignende mål i ordinær spilletid og det afgørende mål i straffesparkskonkurrencen, da Wolfsburg vandt over Bayern München i Super Cup-finalen.

LÆS OGSÅ: Internettet hylder LORD Bendtners vilde pokal-triumf: Se de sjoveste reaktioner

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx