Af Ritzau - 02/11-16 23:37

Solbakken: Intet tyveri over nulløsningSolbakken: Intet tyveri over nulløsning

FCK styrede kampen mod Leicester, men måtte nøjes med 0-0. Ståle Solbakken er tilfreds med pointdelingen.

storybild

Ståle Solbakken og FC København har to kampe tilbage i Champions League-gruppespillet. Først gælder det en hjemmekamp mod FC Porto i november, og derefter følger en tur til Belgien for at møde Club Brugge i begyndelsen af december. (Billede: Scanpix/Liselotte Sabroe)

FC København var det bedste hold og havde de største muligheder for en scoring, men det var ikke tyveri, at københavnerne måtte nøjes med 0-0 i Champions League-kampen mod Leicester.

Sådan lyder vurderingen fra FCK's træner, Ståle Solbakken, på et pressemøde efter kampen.

- Vi var tættest på at vinde med chancer til Benjamin Verbic og Andreas Cornelius. Leicester var svære at nedbryde, og vi havde brug for lidt mere held til at vinde kampen.

- Vi kunne ikke have scoret mere end et mål, så det var ikke noget tyveri, at det blev 0-0. Overhovedet ikke, siger Ståle Solbakken.

Efter en chanceløs første halvleg blev det mere tempofyldt og underholdende i de sidste 45 minutter.

- Kampen åbnede mere op i anden halvleg, men vi holdt dem stadigvæk fra store chancer. I den sidste fase af kampen var vi i kontrol igen.

- Vi fik en kamp som forventet, og vi spillede på vores højeste niveau. Det er svært at forvente, at vi kan løfte barren meget højere end det her, siger Ståle Solbakken.

Først til sidst udmøntede dominansen sig i en stor FCK-chance, men Andreas Cornelius' hovedstød blev reddet af Kasper Schmeichel.

Danskeren stod også i vejen for et FCK-mål i slutminutterne af det omvendte opgør for to uger siden.

- Kasper Schmeichel har haft en god redning i de sidste minutter af begge vores kampe, men det er jo derfor, han står der. Han er nok en af årsagerne til, at Leicester blev mestre i sidste sæson, siger Solbakken.

Om tre uger skal FCK møde FC Porto på hjemmebane i en direkte duel om gruppens andenplads. Porto har to point mere end FCK inden den kamp.

- Vi har en chance for at slå dem for at få andenpladsen, og det er jeg meget tilfreds med.

- Vinder vi den kamp, så er vi i pole position til at tage andenpladsen, siger Ståle Solbakken.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet Mand købte fotografi på...
bt.dk
Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Stjernen afslører: Barcelona- og...
bt.dk
Dommen over Peter Madsens perverse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx