Af Ritzau - 10/05-17 00:39; Opdateret: 10/05-17 01:29

Skade tvinger Wozniacki til afbud i RomSkade tvinger Wozniacki til afbud i Rom

Caroline Wozniacki har trukket sig fra den kommende WTA-turnering i Rom. En skade i skulderen driller.

storybild

Caroline Wozniacki har problemer med skulderen. Det tvinger hende til et afbud ved den kommende grusturnering i Rom. (Billede: Scanpix/Kiko Huesca)

Caroline Wozniacki trækker sig fra den kommende WTA-turnering i Rom.

Det skriver arrangørerne på deres hjemmeside.

Turneringen spilles som den næste efter turneringen i Madrid, hvor Wozniacki tirsdag måtte se sig slået i tre sæt.

Wozniacki har på det seneste døjet med en skadet skulder, som voldte hende store problemer under sin første kamp ved turneringen i Madrid.

Her mødte hun Monica Niculescu i en kamp, der varede mere end tre timer. Wozniacki modtog ved den kamp behandling på banen.

Afbuddet i Rom er ekstra ærgerligt for danskeren, der med et godt resultat kunne have skrabet en del point sammen ved den stærkt besatte turnering.

Turneringen i Rom rangerer lige under de prestigefyldte grand slam-turneringer, og der er dermed mange point at hente ved et godt resultat.

Wozniacki var også skadet ved turneringen sidste år og fik derfor ingen point. Et godt resultat i Rom ville dermed betyde, at hun formentlig kunne avancere på verdensranglisten.

På danskerens hjemmeside fremgår det, at hun efter planen skal deltage ved en turnering i Strasbourg forud for French Open i Paris.

French Open starter 28. maj.

Caroline Wozniacki har endnu ikke udtalt sig om skadens omfang.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx