Af Ritzau - 10/05-17 19:21

Karlsson planlægger uden NHL-forstærkning fra WashingtonKarlsson planlægger uden NHL-forstærkning fra Washington

Selv hvis Lars Eller skulle ryge ud af NHL-slutspillet, er det formentlig for sent at få ham til VM.

storybild

Lars Eller (til venstre) var med ved VM sidste år, men kommer efter alt at dømme ikke til at gentage succesen i år. (Billede: Scanpix/Gregory Shamus)

Lars Eller kan ryge ud af NHL-slutspillet natten til torsdag, men landstræner Jan Karlsson regner ikke med, at Washington Capitals-spilleren kommer til Tyskland og forstærker ishockeylandsholdet ved VM.

Med mindre der sker helt overraskende ting, spiller Danmark den sidste VM-kamp mandag. Derfor vil man under alle omstændigheder ikke få meget gavn af Eller, når man medregner transporttid og jetlag i ligningen.

- Det giver ikke så meget mening at komme ind nu. Lars Eller spiller natten til torsdag. Det bliver ikke rigtig godt.

- Jeg har ikke 100 procent opgivet det, men jeg kender heller ikke hans situation. Han kan jo være skadet eller noget. Kunne han komme ind efter kamp tre, havde det været en helt anden situation, siger Jan Karlsson.

Torsdag spiller Danmark sin fjerde ud af syv gruppekampe. Allerede fredag venter Tyskland i kamp fem.

Tidligere onsdag modtog landstræneren afslag fra Nicklas Jensen, og ud over Eller er der efterhånden ikke flere spillere udefra, der vil kunne forstærke landsholdet.

Derfor er der lagt op til, at Karlsson fylder sin trup op med de spillere, han allerede har med i lejren i Köln.

- Vi må nok indse, at vi ikke kan finde flere spillere, og vi får ikke flere ind. Vi har det hold, vi har, og det er det bedste, vi kan stille lige nu. Så må vi gøre det en lille smule bedre, siger Jan Karlsson.

Foreløbig er der sat navne på 23 af de maksimalt tilladte 25 VM-spillere. Forwarden Steffen Klarskov og backen Nicolai Weichel har hele tiden været en del af VM-truppen, men er endnu ikke registreret i turneringen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lagde du også mærke til det? Vejret i...
bt.dk
Politiet har svært ved at skjule sin...
bt.dk
Hver tredje passager gider ikke...
bt.dk
Søvnproblemer? Disse stresssymptomer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx