Af Ritzau - 21/10-16 17:14

Dansk mixeddouble tager vigtigt skridt med stor sejrDansk mixeddouble tager vigtigt skridt med stor sejr

Joachim Fischer og Christinna Pedersen viste topniveau ved Denmark Open efter en lidt træg spillemæssig tid.

storybild

Christinna Pedersen og Joachim Fischer Nielsen tog en stor skalp fredag, da parret sendte de topseedede sydkoreaneren ud af Denmark Open. (Billede: Scanpix/Frank Cilius)

Efter en periode med få spillemæssige højdepunkter for Danmarks bedste mixeddouble bestående af Joachim Fischer og Christinna Pedersen ramte parret tæt på sit topniveau i kvartfinalen ved Denmark Open.

I en overbevisende indsats blev verdensetterne fra Sydkorea, Ko Sung Hyun og Kim Ha Na, sendt ud af turneringen efter dansk sejr på 21-13, 21-18.

Det danske par lagde ud i et hidsigt tempo, som duoen har haft svært ved at ramme i et stykke tid, og det var en del af oplægget til kampen.

- Vi var begge enige om, at nu skulle der ske noget i dag. Der skulle sættes pres på vores modstander. Det vil vi jo altid gerne, men det er ikke altid, at tingene glider, siger Joachim Fischer.

- Vi var i hvert fald stået rigtigt ud af sengen, for der var fandeme fart på i dag. Vi satte dem under maksimalt pres.

- De har været det bedste par i de to turneringer i Østen og ligger nummer ét i verden. Så at vi kan spille på den måde mod dem, det er i hvert fald et skridt tilbage mod det rigtige.

Selv om det var en stor skalp for den rutinerede danske duo, så var det mere fremgangen i spillet, der vakte glæde.

- Det er selvfølgelig fedt at slå dem, men det er lige så meget vores spil, som er det rigtig positive her, lyder det fra Christinna Pedersen.

Hun spiller senere fredag kvartfinale i damedouble med Kamilla Rytter Juhl, og efter sejren var hun samtidig glad for, at den arm, der har voldt hende problemer på det seneste, arter sig nogenlunde.

- Det er fedt, at vi har fået spillet nogle kampe ind i den (armen, red.). Den brokker sig ikke ekstraordinært meget, så den er klar, siger hun.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx