Af - 21/10-15 09:55

Morten Olsen: - Giver ikke noget for det der fairplay-halløjMorten Olsen: - Giver ikke noget for det der fairplay-halløj

Det tyske fodboldforbund overvejer at give Leon Andreasen karantæne for at score med hånden. Det synes landstræner Morten Olsen bestemt ikke om.

storybild

Nu vil DFB undersøge Leon Andreasens hånd-mål. Det synes Morten Olsen ikke om! (Billede: Polfoto)

Leon Andreasen er kommet i modvind i Tyskland, efter at han kom til at score et mål med armen i weekendens kamp mod FC Köln. Dommeren så ingenting, og målet fik lov at stå - men nu vil det tyske fodboldforbund, DFB, kigge nærmere på episoden for eventuelt at stange en karantæne ud til danskeren.

Leon Andreasen tager et år mere i Hannover
Leon Andreasen tager et år mere i Hannover

Men nu blander den danske landstræner, Morten Olsen, sig i debatten:

- Jeg forstår ikke, at de vil give ham karantæne. Han har jo ikke lavet en fejl. Det er dommeren, der har lavet en fejl, udbryder Morten Olsen.

- Skulle han gå hen til dommeren og sige 'jeg tog den med hånden, det må du undskylde!' spørger landstræneren tydeligt forarget.

- Det er nok det, de vil have. Det er det jo det, de mener med fairplay! Ligesom med den der drone! Nej, det der fairplay-halløj, det må jeg indrømme, det giver jeg ikke noget for efterhånden! siger han.

Bendtners Wolfsburg smider 2-0 mod Leon Andreasen & co.
Bendtners Wolfsburg smider 2-0 mod Leon Andreasen & co.

Leon Andreasen har været hårdt ramt af skader, men her og nu er han inde i en stærk stime, hvor han spiller fast hver eneste gang. I går sagde Leon Andreasen selv til Ekstra Bladet, at han vil 'hoppe på tungen' for at komme tilbage på landsholdet, og derfor vil det være virkelig dårlig timing, hvis han løber ind i en karantæne, så han ikke får spillet igen før playoff-kampene mod Sverige.

- Arh, det er et hypotetisk spørgsmål. Det kan jeg ikke svare på, siger Morten Olsen.

EN ting, som Morten Olsen til gengæld godt kan svare på, er, at HVIS Leon Andreasen kommer på landsholdet, og kommer til at score et mål med hånden, uden at dommeren ser det, så skal han IKKE sige det til dommeren.

- Nej, DET skal han ikke gøre. Der er kun én dommer, ja nu er der jo så op til fem, og hvis de ikke ser, at målet bliver scoret med hånden, så er der mål!

LÆS OGSÅ: Evigt uheldige Leon: Skade aflyser ny kontrakt

LÆS OGSÅ: Legendernes tip til Morten Olsen: Gør som i gamle dage!

LÆS OGSÅ: Eriksen: Vi hører hjemme til EM

LÆS OGSÅ: Disse børn viser alle, hvad fairplay går ud på

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tennis-direktør afviser...
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
12-årig Emilie fra Assens i...
bt.dk
Wozniackis ekstræner efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx