Af Ritzau - 10/03-17 07:03

Team Esbjerg henter eksplosiv serbisk angrebsdirigentTeam Esbjerg henter eksplosiv serbisk angrebsdirigent

Fra næste sæson skal serberen Kristina Liscevic diktere angrebsspillet hos danmarksmestrene Team Esbjerg.

storybild

Serberen Kristina Liscevic skal i de kommende tre sæsoner svinge taktstokken i angrebet hos de danske mestre fra Team Esbjerg. Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Bjorn Larsson Rosvall)

Det kriseramte danske mesterhold i kvindehåndbold, Team Esbjerg, står foran en større udskiftning i truppen til sommer, og fredag er endnu en brik i puslespillet faldet på plads.

I en pressemeddelelse oplyser klubben, at man har indgået en treårig kontrakt med den serbiske playmaker Kristina Liscevic.

27-årige Liscevic kommer til fra den ungarske klub Kisvárdai KC.

- Jeg kommer til Esbjerg for at opnå noget, og det er en førsteplads i ligaen og kvalifikation til Champions League, siger serberen med de store ambitioner i pressemeddelelsen.

- Som spiller er jeg udpræget playmaker, og jeg har større glæde af at lægge op til, at andre scorer, end selv at lave mål.

Esbjerg-holdet har spillet en sløj sæson, og man er i overhængende fare for at misse slutspillet i denne sæson.

- Kristina Liscevic er en spiller, der behersker det totalt eksplosive spil med et rigtig godt fintespil og spændende finesser, og så er hun godt skydende på nærskud, siger Esbjergs cheftræner, Lars Frederiksen.

Selv glæder serberen sig til at opleve den danske håndboldmentalitet.

- Måden at spille på og mentaliteten, at man bliver ved at fighte, uanset om man vinder eller taber, er jeg meget nysgerrig efter at komme tættere på.

- Det er meget forskelligt fra, hvad jeg er vant til, og jeg vil gerne finde ud af, hvordan I bærer jer ad, siger Kristina Liscevic.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Klaus' kæreste gik fra ham på grund...
bt.dk
Superliga-klubber høster...
bt.dk
Sex and the City-stjerne stiller op...
bt.dk
23-årige Enna stillede et...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx