Af Daniel Nøjsen Fallah - 14/02-18 18:09

Wozniacki forbigået - Se billederne: Frække tennis-stjerner pryder ikonisk babe-magasinWozniacki forbigået - Se billederne: Frække tennis-stjerner pryder ikonisk babe-magasin

De sidste tre år har den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki været en del af Sport Illustrateds badetøjs-udgave, 'Swimsuit Edition'.

storybild

Genie Bouchard viser igen i år hud i det nye Sports Illustrated 'Swimsuit Edition'. (Billede: GREG BAKER)

Men i år er det to tenniskonkurrenter, der sammen med tre andre atleter udgør den sportslige del af magasinets årlige specialudgave med afklædte modeller, der poserer i eksotiske strandlokationer.

Amerikanske Sloane Stephens, der vandt sin første Grand Slam ved US Open sidste år, og canadiske Eugenie Bouchard, der var i Wimbledon-finalen tilbage i 2014, er begge svært begejstret for at være med i årets udgave af det hypede magasin.

Det er samtidig første gang, at Sloane Stephens er med, og det var noget, hun ikke havde regnet med skulle ske.

»Jeg har altid elsket det smukke ved 'Sports Illustrated Swimsuit', og jeg syntes, det ville være fantastisk at være en del af det en dag. Helt ærligt så troede jeg aldrig, jeg ville få muligheden. Men da muligheden bød sig, sagde jeg ja med det samme, fordi jeg ville være stolt over at være en del af det,« fortæller 24-årige Stephens til Sports Illustrateds hjemmeside.

A R U B A #SISwim

Et opslag delt af Sloane Stephens (@sloanestephens) den

Eugenie Bouchard var også en del af specialudgaven sidste år, hvor også Caroline Wozniacki og Serena Williams var med. Den 23-årige canadier var derfor noget mere afslappet denne gang.

»Det var helt klar nemmere! Jeg var meget mindre nervøs denne gang, og jeg følte, jeg havde erfaringen fra sidste år. Det hjalp mig her anden gang. Jeg sagde faktisk til MJ (MJ Day, redaktør på 'Sports Illustrated Swimsuit', red.), at hun skulle 'go for it' denne gang, fordi jeg følte mig så komfortabel,« siger den canadiske tennisspiller, der er røget helt ned som nummer 116 på verdensranglisten.

@si_swimsuit 2018

Et opslag delt af Genie Bouchard (@geniebouchard) den

De to tennisbabes tilslutter sig i årets udgave af 'Swimsuit Edition' gymnasten Aly Raisman, para-snowboarderen Brenne Huckaby og golfspilleren Paige Spiranac, som også i magasinet taler ud om dødstrusler, hun har modtaget som følge af sit smukke ydre, som hun gerne viser frem på de sociale medier.

Foruden de fem sportsprofiler er magasinet vanen tro også fyldt til randen med smukke billeder af 'rigtige' badetøjsmodeller.

Som et lille plaster på Wozniacki-såret kan de fem bedste dueller fra hendes vilde Australian Open-triumf nydes herunder:

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde dræbt i trafikulykke
bt.dk
Nye Anja og Viktor-stjerner søges:...
bt.dk
Prins Henriks nære ven fortæller:...
bt.dk
17-årig udsat for groft gaderøveri:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx