Af Farzam Abolhosseini - 02/10-17 19:29

Lorteuge for fodboldstjerne: Kørte galt og blev skadet - nu skrider popstjerne-kærestenLorteuge for fodboldstjerne: Kørte galt og blev skadet - nu skrider popstjerne-kæresten

Det har været en kedelig uge for Manchester City-stjernen Sergio Agüero.

storybild

I sommer deltog Sergio Aguero og hans daværende kæreste Karina Tejeda ved Lionel Messis bryllup. I dag er de ikke sammen mere. (Billede: EITAN ABRAMOVICH)

Ligesom man troede, at Sergio Aguero ikke kunne være meget mere nedtrykt, bliver han ramt af endnu et slag.

Torsdag aften var Premier League-stjernen involveret i en trafikulykke i Holland, da han som passager i en taxa kørte galt på vej til lufthavnen fra en koncert. Den ulykke kostede ham et brækket ribben, og han var derfor ikke med i topbraget mod Chelsea i weekenden og kommer heller ikke på banen før om en måneds tid. Men som om det ikke er slemt nok i sig selv, at han må undvære fodboldbanen i den tid, må Sergio Aguero nu også erkende, at offentligheden har fået nys om, at hans forhold til den argentinske popstjerne Karina Tejeda er forbi. Det skriver flere engelske medier, deriblandt 90min.com.

Karina Tejeda og Sergio Aguero har datet i fire år, og 'den lille prinsesse', som sangerinden kaldes i Argentina, var den første, Sergio Aguero indledte et forhold med, efter han blev skilt fra verdenstjernen Diego Maradonas datter, Giannina Maradona, i 2012.

At Karina Tejeda nu går fra Sergio Aguero skyldes ifølge The Sun og 90min.com, at Sergio Aguero har været en tur i hjemlandet for at feste med flere topmodeller. Med til historien hører dog også, at Manchester City-stjernen selv havde fået nok af sin 31-årige kæreste. Hun tog bare skridtet og endte forholdet, og nu prøver Sergio Aguero angiveligt at gøre et forsøg på at vinde hende tilbage ved at trykke 'like' på de billeder, Tejeda deler på Instagram.

Karina Tejeda har deltaget i et tv-program i Argentina og blev her spurgt ind til bruddet:

»Jeg har ikke ønsket at sige så meget fra starten af. Og det er jeg rigtig glad for. Jeg vil heller ikke sige noget i dag. Folk forventer, at jeg vil sætte mig ned og snakke grimt om ham eller fyre noget af om det i en af mine sange. Men jeg har meget respekt for ham, og jeg kommer ikke til at berøre det emne. Folk tror, at jeg er sur, men det er jeg ikke, jeg har det meget godt,« sagde hun med stil.

Officielt er Karina Tejeda og Sergio Aguero ikke længere sammen grundet pleje af travle karrierer hver især.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jokeren brugte formue på coke: 'Nu...
bt.dk
Michael Laudrup blander sig i...
bt.dk
'Notting Hill'-stjerne død: Blev kun...
bt.dk
Se det: Her gør hun det - bliver OL's...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx