Af Ritzau - 22/09-16 08:04; Opdateret: 22/09-16 11:10

Jan Ø. stryger stensikkert i japansk kvartfinaleJan Ø. stryger stensikkert i japansk kvartfinale

Både Jan Ø. Jørgensen og Viktor Axelsen er klar til kvartfinalen i Japan Open.

storybild

Jan Ø. Jørgensen skal møde en thailandsk kvalifikationsspiller i kvartfinalen i Japan Open. (Billede: Scanpix/Toru Yamanaka)

Badmintonspilleren Jan Ø. Jørgensen er fortsat ikke stødt på nævneværdige problemer i Superseries-turneringen Japan Open i Tokyo.

Efter onsdagens sikre åbningssejr gjorde den tredjeseedede dansker også kort proces i anden runde torsdag, da sydkoreaneren Lee Dong Keun blev slået i to sæt med cifrene 21-15, 21-13.

Og vejen til semifinalen ser ikke uoverkommelig ud, for Jørgensen skal i fredagens kvartfinale møde kvalifikationsspilleren Khosit Phetpradab fra Thailand, der blot er rangeret som nummer 81 i verden.

Phetpradab overraskede ved at besejre femteseedede Chou Tien Chen i anden runde.

Også andenseedede Viktor Axelsen er klar til kvartfinalen. OL-bronzevinderen slog i anden runde HS Prannoy fra Indien med 21-16 og 21-19 og kommer nu op imod sydkoreaneren Son Wan Ho.

I herredouble er Mathias Boe og Carsten Mogensen videre efter en tresætssejr over en japansk duo, mens et andet japansk par blev for stor en mundfuld for Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding.

Joachim Fischer og Christinna Pedersen er klar til kvartfinalen i mixeddouble efter at have slået Min Chun Liao og Hsiao Huan Chen fra Taiwan med 11-21, 21-8 og 21-14.

Videre er også OL-sølvvinderne Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl i damedoublen. Det nordjyske par vandt i to sæt over japanerne Yuki Fukushima og Sayaka Hirota.

Til gengæld er den anden damedouble Maiken Fruergaard/Sara Thygesen ude af turneringen med et nederlag til de tredjeseedede kinesiske tvillinger Luo Ying og Luo Yu. Kineserne vandt 21-13, 21-15.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx