Af Daniel Martinsen - 09/10-14 14:57

Så er det officielt: Rommedahl stopper på landsholdetSå er det officielt: Rommedahl stopper på landsholdet

Han nåede 126 landskampe, den sidste i juni 2013. Og nu siger Dennis Rommedahl, at det ikke bliver til flere.

storybild

Dennis Rommedahls sidste kamp på landsholdet blev 0-4-nederlaget til Armenien i Parken sidste år. (Billede: Polfoto/AP/Lars Poulsen)

Mens de nuværende landsholdsspillere træner i Helsingør forud for lørdagens og tirsdagens EM-kvalifikationskampe mod Albanien og Portugal, vælger en af deres forgængere at takke af i landsholdsregi.

Det chokerende 0-4-nederlag til Armenien i juni 2013 hjemme i Parken blev således sidste landskamp for kantspilleren Dennis Rommedahl, der nåede imponerende 126 landskampe på det danske A-landshold.

Agger er skadet: Nu lurer Bendtner på straffespark
Agger er skadet: Nu lurer Bendtner på straffespark

En skade i akillessenen har tvunget Rommedahl væk fra banen, og han har i de seneste 15 måneder ikke spillet en eneste kamp. For hverken landshold - eller klubholdet RKC Waalwijk.

- Man vil jo altid helst selv vælge sit stop, og jeg ville bestemt gerne have valgt en anden sidste landskamp end måske en af de største skuffelser, jeg har haft med landsholdet. 0-4-nederlaget til Armenien i Parken var virkelig en ydmygelse.

TV: Bendtners vilde mål går verden rundt
TV: Bendtners vilde mål går verden rundt

- Men skader har desværre betydet, at det ikke længere er realistisk at være en del af landsholdet, som jeg af samme årsag heller ikke har tænkt på i over 15 måneder. Og derfor vælger jeg nu at stoppe også officielt, siger Dennis Rommedahl i en pressemeddelelse fra DBU.

LÆS OGSÅ: Bendtner: Ro på, målene skal nok komme

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Prins Nikolai er på...
bt.dk
Læge kiggede stortalent i øjnene, da...
bt.dk
Medie: Nu ved vi, hvem der myrdede...
bt.dk
Tjener millioner på danskernes...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx