Af - 27/10-14 10:25

Han tjener 158.000 kr. per kilo, han taberHan tjener 158.000 kr. per kilo, han taber

Amerikanske Jean-Robert Bellande har teknisk set kunne leve af, at ændre sin livsstil siden juni måned. Hvis altså vægten siger 111,1 kilo på lørdag.

storybild

Bellande her på billedet ska helst få badevægten til at stå på præcis 111,1 kilo på lørdag (Billede: pokernyhederne.com)

411.000 kroner for at tabe 19 kilo på godt og vel fem måneder.

Det var et forslag til et væddemål den amerikanske gambler Jean-Robert Bellande blev stillet overfor i juni. Og han takkede hurtigt ja.

Dansker scorede 287.000 kroner
Dansker scorede 287.000 kroner

Nu nærmer væddemålet sig sin afslutning. Bellande skal få sin badevægt til at sige 111,1 kilo på lørdag den 1. november for at blive de mange penge rigere. Og sejren er indenfor rækkevidde, men det bliver stadig svært.

Blogger stjal kontanter med spisepinde
Blogger stjal kontanter med spisepinde

Læs også på Pokernyhederne: Pokerlegende: Matusow skylder mig 10 millioner kroner for væddemål (http://www.pokernyhederne.com/poker-nyheder/246/34098/vaeddemaal-ted-forrest-mike-matusow-the-mouth/pokerlegende-matusow-skylder-mig-10-millioner-kroner-for-vaeddemaal.html)

Således fortæller amerikaneren via sin Twitter-profil (https://twitter.com/BrokeLivingJRB), at vægten per dags dato siger 113,7 kilo.

Med andre ord skal han af med 2,6 kilo på seks dage. Skulle motivationen mangle, kan Bellande stille det op således, at han reelt set kan tjene 158.000 kroner per kilo, han taber.

Læs også på Pokernyhederne: Fuld gambler forsøgt snydt for 469.000 kroner i armlægning

At det lige netop er Jean-Robert Bellande, der har rodet sig ud i det noget aparte væddemål, kan ikke overraske nogen, der kender amerikanerens historie.

Så mange millioner har Gus Hansen tabt på online poker - bare i år!
Så mange millioner har Gus Hansen tabt på online poker - bare i år!

Officielt er Bellandes profession poker, men ifølge en lang række pokerkolleger skulle hans evner udi kortspillet ikke være videre imponerende.

Alligevel er han et fast indslag i de dyreste spil i Las Vegas, hvorfor han mest af alt er kendt for at leve på andres ekstravagante almisser - hvilket han ikke selv lægger skjul på og sågar har gjort til sit brand.

Deraf Bellandes motto: Broke, but living like a millionaire (bankerot, men lever som en millionær).

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Christiania lukker Pusher Street: 'Vi...
bt.dk
TV 2-vært efter Yahya-stunt på live...
bt.dk
Skiltet gør mig skør: Kommunen taler...
bt.dk
Politiet: Særligt disse bilister...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx