Af Ritzau - 15/08-16 21:53; Opdateret: 15/08-16 22:53

Voldsomt overfald ryster svensk fodboldVoldsomt overfald ryster svensk fodbold

I en kamp i den bedste svenske række blev Östersunds målmand Aly Keita slået ned af maskeret tilskuer.

storybild

I en kamp i den bedste svenske række blev Östersunds målmand Aly Keita slået ned af maskeret tilskuer. Den svenske dommer Jonas Eriksson besluttede at afbryde kampen. Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Lee Smith)

Svensk fodbold blev mandag aften ramt af en skandale, da en maskeret mand løb ind på banen i slutminutterne af opgøret i den bedste række mellem Jönköping og Östersund på Stadsparksvallen i Jönköping.

Den maskerede mand slog Östersunds målmand Aly Keita i jorden. Målmanden blev liggende på græsset og tog sig til hovedet, før kampen blev afbrudt, melder det svenske Aftonbladet.

- Det her skulle ikke ske. Tragiske billeder, sagde en kommentator på den svenske tv-kanal C-More.

En 17-årig dreng fra Östersund, er nu blevet anholdt af politiet på mistanke om, at han står bag overfaldet på den svenske målmand Aly Keita.

Den 17-årige skal afhøres af politiet, hvorefter der vil blive truffet en afgørelse om, hvorvidt han bliver sigtet, oplyser Peter Norden Gard som er vagthavende ved politiet i Jönköping til det svenske nyhedsbureau TT.

Under anholdelsen skulle drengen efter sigende have sagt, at han havde placeret en taske med farligt indhold på tribunen. Han er nu også sigtet for at komme med ulovlige trusler.

Motivet for overfaldet er endnu ukendt.

Kort efter hændelsen besluttede dommeren Jonas Eriksson, der også dømte under sommerens EM-slutrunde, at kampen skulle afbrydes.

Kampen mellem de to hold stod 1-1 efter hjemmeholdets kaptajn Tommy Thelin udlignede kort før slut. Holdende spillede i overtiden, da den maskerede tilskuer løb ind på banen.

Niklas Bengtsson, der var official ved kampen, sagde ifølge det svenske nyhedsbureau TT, at det nu er op til det svenske fodboldforbund at afgøre, hvilke følger sagen skal have.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx