Af - 09/03-14 20:15

Thomas Frank udpeger fejl hos dobbeltmålscorerThomas Frank udpeger fejl hos dobbeltmålscorer

Riza Durmisi var en offensiv hvirvelvind mod FC Nordsjælland i går, men det halter defensivt, mener hans cheftræner, der bruger det som eksempel på, hvad der mangler i Brøndby.

storybild

Thomas Frank var glad for 4-1-sejren over FCN søndag, men var ikke helt tilfreds. (Billede: Polfoto/Jens Dresling)

4-1 lyder som lidt af en sejr, men Brøndby-træner Thomas Frank var ikke helt tilfreds, og han brugte dobbeltmålscorer Riza Durmisi som eksempel på, hvorfor Brøndby gør det godt i – efterhånden store – glimt, men ikke er klar til den absolutte top i dansk fodbold.

Brøndby sætter FCK under pres med sejr over vicemestre
Brøndby sætter FCK under pres med sejr over vicemestre

- Vi spiller igen i dag med fire 19-årige (Frank har vist glemt Durmisis fødselsdag i januar, red). Der er for store udsving, som vi også kan se ved enkelte præstationer i dag, sagde Thomas Frank efter kampen.

- Tag Riza, som er fantastisk offensivt i dag, men de løber i ryggen på ham fire gange i første halvleg, på dybe løb. De ting kan blive straffet mod gode hold. Så der er så mange ting, hvor vi slet ikke er der endnu, sagde han.

Ståle varsler ændringer i næste kamp
Ståle varsler ændringer i næste kamp

Med sejren holder Brøndby for alvor fast i den top fire, hvor klubben overvintrede, men Thomas Frank ser altså ikke kun gode ting.

- Det er derfor, vi gerne vil kalde det 'Det nye Brøndby' – for at holde det nede. Vi vil gerne tilbage til toppen af dansk fodbold – det har vi aldrig lagt skjul på. Vi skal bare gøre det på den rigtige måde, sagde han.

Makienok sparker Brøndby i gang
Makienok sparker Brøndby i gang

Får FC København point mod OB - kampen spilles i skrivende stund - slutter Brøndby spillerunden på fjerdepladsen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx