Af Ritzau - 13/03-17 09:39; Opdateret: 13/03-17 14:24

Caroline Wozniacki overrasker: - Jeg går med parykCaroline Wozniacki overrasker: - Jeg går med paryk

Den 26-årige tennisstjerne ifører sig en lille, sort paryk, når hun ikke ønsker at blive genkendt.

Bildstrecke im Grossformat »
Se højdepunkterne fra Carolines tenniskarriere i billeder Caroline Wozniacki i den grønne dragt, hun har båret i et forrygende efterår i 2016. Caroline Wozniacki med sin Pan Pacific titel, som hun vandt i 2010 og genvandt i 2016 Wozniacki som nummer 1 på verdensranglisten i 2010 Stor præstation som nummer 1 i verden som blot 20-årig Karrieren har budt på mange triumfer, nemlig hele 25 WTA-titler (pr. 15. oktober). Her poserer hun med vindertrofæet til Brussels Open i 2011 Wozniacki er kommet langt siden hun som ganske ung tog den danske tennisverden med storm. Allerede som 11-årig sagde hun, at hun ville være nummer 1 i verden. Undervejs har Wozniacki også fundet kærligheden. I 2013 blev hun forlovet med den nordirske golfspiller Rory McIlroy. Kærligheden varede dog ikke længe, og i maj 2014 meddelte McIlroy, at de var gået fra hinanden. Han gjorde det forbi via en sms til hende, efter at bryllupsinvitationerne var sendt ud. Det er dog ikke kun golfspillere, hun har mødt af spændende mænd. Her ses hun hilse på Barack Obama, efter at den amerikanske præsident har slået tilbage på en serv fra Wozniacki, i forbindelse med det årlige Easter Egg Hunt, i det hvide hus. Caroline har også opbygget et stærkt venskab til sin kollega i branchen, nemlig Serena Williams, som er danskerens slyngveninde. Her set sammen til en modeopvisning i New York. En glad Caroline Wozniacki, der krydser mållinjen under New York City Marathon i 2014. Wozniacki har haft et stærkt og tæt forhold til sin familie. Hun trænes af farmand Piotr, og brormand Patrik er fodboldspiller, og har også deltaget i Vild Med Dans, hvor han her prøvedanser med søster. Ved OL i Rio 2016 blev Caroline Wozniacki valgt som fanebærer for Danmark. Det er dog ikke altid at tingene er gået helt godt for tennisdarlingen, som i USA har fået tilnavnet ''Miss Sunshine'', fordi hun altid smiler. Wozniacki har snakket om, at hendes karriere ikke varer længe endnu, og det er kun hende selv, der ved hvad fremtiden byder på.

Tennisstjernen Caroline Wozniacki er kendt over det meste af verden og suger opmærksomhed til sig.

Men det kan blive for meget, og derfor bruger den 26-årige dansker indimellem en paryk, så hun undgår at blive genkendt.

- Jeg har en paryk. Med kort, sort hår, siger Wozniacki til Ekstra Bladet.

- Det blev bare lidt meget, at jeg ikke kunne gå for mig selv. Men hvis jeg går en tur, hvor der er mange mennesker, så bliver jeg ikke genkendt, når jeg har den på.

Wozniacki overrasker: Viser brystvorte på nyt frækt foto
Wozniacki overrasker: Viser brystvorte på nyt frækt foto

- Heller ikke i butikker eller på restauranter, siger tennisspilleren, der også har brugt den flere gange i København.

Caroline Wozniacki befinder sig i øjeblikket i Indian Wells i Californien, hvor hun er nået frem til tredje runde.

Natten til tirsdag står hun over for tjekken Katerina Siniakova, der rangerer som nummer 42 i verden. Wozniacki indtager en placering som nummer 14 på verdensranglisten.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Åh nej! Nyt snevejr på vej mod Danmark
bt.dk
Poul Bundgaards stenrige barnebarn...
bt.dk
Tiltalt for kokainkørsel: Medinas...
bt.dk
Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx