Af Ritzau - 06/12-16 06:17

Landstræner roser stresset Maria FiskerLandstræner roser stresset Maria Fisker

Maria Fisker har håndteret sagen om sit ulovlige pandebånd godt, mener landstræner Klavs Bruun Jørgensen.

storybild

Maria Fiskers pandebånd har været det helt store tema indtil videre ved EM, men selv vil hun ikke tale om det. (Billede: Scanpix/Liselotte Sabroe)

Den danske venstrefløj Maria Fisker har tiltrukket sig meget ufrivillig opmærksomhed op til Danmarks åbningskamp ved EM mandag på grund af det beskyttende pandebånd, som hun ikke fik godkendt til at måtte bruge ved slutrunden.

Et alternativ blev klar til kampen, Fisker kom i aktion, men hun ønsker ikke at bidrage til snakken.

- Jeg vil helst ikke snakke om pandebåndet, siger hun.

Der er da også fundet en løsning med det nye pandebånd, som hun kan spille EM færdigt med, og landstræner Klavs Bruun Jørgensen er imponeret over, hvordan hun har tacklet virakken.

- Jeg kan ikke andet end rose Fisker for hendes måde at tackle det på, siger han.

- Da vi fik at vide, at det ikke blev godkendt, og også forinden, hvor der var snak om, at det skulle tjekkes, der rystede hun næsten som et espeløv og var meget ked af det, fordi hun var bange for at blive sendt hjem.

Der var til det sidste tvivl om, hvorvidt hun skulle i kamp, da hun angiveligt heller ikke var helt tryg ved det nye pandebånd, men på vej til hallen fik landstræneren en klar besked.

- Allerede i bussen satte hun sig ved siden af mig med et stort smil og sagde, at "du sætter mig bare ind, når du har lyst”.

- Jeg ved, at det har hun virkelig arbejdet med. Så jeg er meget imponeret over, at hun leverede, som hun gjorde, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Læs Liverpool-stjernens fortryllende...
bt.dk
Poul Madsen: Jeg har fortalt min...
bt.dk
Morgan Freeman i knæ: Mit liv kan...
bt.dk
Lille barns svar i skoleopgave går...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx