02/11-17 17:24

Engelsk landstræner udtager tre mulige debutanterEngelsk landstræner udtager tre mulige debutanter

Manchester Uniteds Ashley Young er tilbage på det engelske landshold for første gang i fire år.

storybild

London. Englands landstræner Gareth Southgate har udtaget tre spillere til de kommende venskabskampe mod Tyskland og Brasilien, der alle kan trække den hvide engelske landsholdstrøje over hovedet for første gang.

De tre nye ansigter er angriberen Tammy Abraham, der er udlånt til Swansea fra Chelsea, Ruben Loftus-Cheek, der også er ejet af Chelsea, men udlånt til Crystal Palace, og forsvarsspilleren Joe Gomez, der spiller i Liverpool.

Det er overordnet en ung trup, Gareth Southgate har udtaget, men det er der en mening med, fortæller han.

- Hvis jeg siger til trænerne i klubberne, at de skal være modige og udtage unge spillere, så er jeg selv nødt til at gøre det samme, siger landstræneren ifølge nyhedsbureauet AFP.

20-årige Abraham har scoret fem mål for Swansea i 13 kampe i denne sæson.

Loftus-Cheek, der er 21 år gammel, har spillet syv kampe for Crystal Palace, mens 20-årige Joe Gomez er blevet Liverpool-manager Jürgen Klopps foretrukne valg som højre back.

Desuden har Southgate fundet plads til Manchester Uniteds 32-årige Ashley Young, der ikke har spillet en landskamp i fire år.

Af spillere, der ikke er blevet plads til i truppen, er nogle af de mere interessante navne Chris Smalling, Alex Oxlade-Chamberlain og Daniel Sturridge.

Heller ikke Arsenals Jack Wilshere, der kun har spillet 13 minutter i denne sæson, er med.

På trods af det har midtbanespillerens manager i Arsenal, Arsène Wenger, flere gange ytret, at han mener, at Wilshere burde blive udtaget til landsholdet.

Men den betragtning er landstræneren ikke enig i.

- Jeg ved ikke, hvordan man kan komme med i den engelske landsholdstrup, når man ikke kan komme på holdet i Arsenal, siger Gareth Southgate.

England begynder sine forberedelser til næste års VM i Rusland med at møde verdensmestrene fra Tyskland på Wembley 10. november. Brasilien kommer på besøg fire dage senere.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Komiker langer ud efter politiker:...
bt.dk
Så vildt bliver det i ‘Divaer i junglen’
bt.dk
Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx