Af Ritzau - 26/05-16 12:32; Opdateret: 26/05-16 13:08

Ekspert: Fischer får det svært i Premier LeagueEkspert: Fischer får det svært i Premier League

Landsholdsspilleren Viktor Fischer har indgået en treårig aftale med Premier League-oprykkeren Middlesbrough.

storybild

Landsholdsspilleren Viktor Fischer har skrevet en treårig kontrakt med den engelske klub Middlesbrough. (Billede: Scanpix/Olaf Kraak)

Efter sommerferien rykker landsholdsspilleren Viktor Fischer fra Ajax Amsterdam til Premier League-oprykkeren Middlesbrough.

Skiftet fra Holland til England var tiltrængt, men kan også blive svært for den 21-årige spiller. Sådan lyder vurderingen fra Mikkel Bischoff, der er fodboldekspert på 6'eren.

- Jeg tror, han får det svært i Middlesbrough, for det kræver også en tilvænning for en spiller som ham at komme til England, hvor tingene er lidt mere kaotiske, og det går en lille smule stærkere, end det gør i Holland, siger han.

Viktor Fischer skifter til Premier League-oprykker
Viktor Fischer skifter til Premier League-oprykker

Viktor Fischer bekræftede torsdag, at han har indgået en treårig aftale med den engelske klub. Han nåede at spille fem år i Ajax, hvor han skiftede til i sommeren 2011.

Hans kommende klub, Middlesbrough, er netop rykket op og dermed klar til at spille med i Premier League fra næste sæson.

Viktor Fischer kommer på hårdt arbejde i den engelske liga, hvor der hersker en helt anden stil end den hollandske, fortæller Mikkel Bischoff.

Viktor Fischer er tæt på skifte til Premier League
Viktor Fischer er tæt på skifte til Premier League

- I Middlesbrough kommer han i mange kampe ikke til at have bolden særligt meget. Han kommer til at skulle løbe mere efter bolden end i Ajax. Han skal vise nogle dyder i sit spil, som han ikke rigtig har vist i Holland og på landsholdet.

- Han skal arbejde hårdere især defensivt, og han skal være mere robust, for at han kan blive en succes i England. Men han har redskaberne og et kæmpe talent. Han har bare ikke rigtig udfoldet det på allerhøjeste niveau endnu, lyder Mikkel Bischoffs vurdering.

Den 21-årige spillers skifte er tiltrængt, men han kommer umiddelbart ikke direkte ind i starttruppen, vurderer Mikkel Bischoff.

Dansk stjernetalent på vej til Premier League
Dansk stjernetalent på vej til Premier League

- Han har haft brug for luftforandring. Det var som om, at han var kørt lidt sur i det i Ajax, hvor han heller ikke rigtig var fast mand. Der var måske også lidt tvivl om, hvilken position han skulle spille på banen.

- Han skulle væk fra Ajax, og engelsk fodbold er et fint sted, men han får også problemer med at få spilletid her, for der er ingen tvivl om, at Middlesbrough med den nye tv-aftale også kommer til at købe større navne end ham, siger han.

LÆS OGSÅ: Vestergaard ser bort fra landsholdschance i klubvalg

LÆS OGSÅ: Bendtner glæder sig over landsholdets nye spillestil

LÆS OGSÅ: Hareide vil indkalde ekstra angriber: Duncan er oplagt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Pizzeria-ejer idømt to års fængsel:...
bt.dk
Zuckerberg indrømmer: Vi har 'begået...
bt.dk
Folk har sablet Tivoli ned for det i...
bt.dk
Klavs Bruun forstår det ikke: 'Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx