Af Steffen Gronemann - 11/06-17 20:09

Åleslank Wozzy sender 'postkort' fra kærlighedsferieÅleslank Wozzy sender 'postkort' fra kærlighedsferie

Bikiniklædt og forelsket.

storybild

Arkivfoto (Billede: Scanpix/JASON SZENES)

Caroline Wozniacki nyder en lille ferie med hendes udkårne, NBA-stjernen David Lee, på den idylliske italienske ø Sardinien.

Det kan man se på den danske tennisdarlings Instagram-profil. Her har hun lagt et digitalt feriepostkort op af sig selv og Lee, hvor de poserer arm-i-arm på en båd på vandet, som er omgivet af et idyllisk klippelandskab.

»Har den dejligste tid med min kærlighed!« skriver Wozniacki til billedet, som hun har smidt ud til sine mere end en millioner følgere på det sociale medie.

Having the best time with my love! #Sardinia

Et opslag delt af Caroline Wozniacki (@carowozniacki) den


David Lee kommenterer på Wozniackis søde opdatering i tråden under billedet:

»Dejlig tid sammen med dig, min elskede,« skriver den 34-årige basketball-stjerne.

Wozniacki-bøddel vinder sensationelt første grand slam
Wozniacki-bøddel vinder sensationelt første grand slam

Caroline Wozniakci puster for tiden ud oven på sin fine indsats på grusset i French Open, hvor hun i sidste uge spillede sig frem til kvartfinalen.

Her blev hun slået ud af den senere vinder, kometen Jelena Ostapenko, som i går vandt sin første grand slam-titel efter en sejr på 4-6, 6-4, 6-3 over Simona Halep i finalen

Ved sin side under French Open havde Wozniacki sin 206 centimeter høje amerikanske kæreste. BT mødte i Paris den 34-årige basketball-spiller fra San Antonio Spurs, hvor han talte varmt om sin danske kæreste:

»Hun har i en lang årrække repræsenteret tennissporten på formidabel vis, har ligget nummer ét på verdensranglisten i over et år, og hun er i det hele taget et rigtigt sødt menneske,« sagde Lee.

👫😍

Et opslag delt af Caroline Wozniacki (@carowozniacki) den


Det var på dette års valentinsdag i februar, at Caroline Wozniacki på Twitter annoncerede, at hun havde indledt et forhold til David Lee:

»Men faktisk har vi nu kendt hinanden i et år. Jeg har dog i endnu længere tid udmærket vidst, hvem hun var. Jeg spiller selv lidt tennis, er interesseret i sporten og har, før vi lærte hinanden at kende, set en lang række af hendes kampe på tv,« fortalte David Lee, der ikke ønskede at besvare, hvorvidt han planlægger bryllup eller har drømme om at få børn med Caroline.

Wozniacki overrasker: Viser brystvorte på nyt frækt foto
Wozniacki overrasker: Viser brystvorte på nyt frækt foto

»Ting som disse vælger Caroline og jeg indtil videre at holde for os selv,« sagde David Lee.

Med kvartfinalenederlaget sluttede grussæsonen for Wozniacki, som nu så småt skal begynde forberedelserne til Wimbledon-turneringen.

»Forinden er jeg tilmeldt en turnering i Eastbourne,« sagde den 26-årige dansker, der mener, at dette er tilstrækkeligt for at komme i ordentlig 'græsform'.

Aegon International Eastbourne spilles fra 25. juni til 1. juli. Wimbledon starter den 3. Juli.


LÆS OGSÅ: Wozniacki med bare bryster og bare balder i video

LÆS OGSÅ: Nu er alle Caroline Wozniackis nøgenbilleder frigivet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx