23/08-17 15:26; Opdateret: 23/08-17 16:13

Anders Antonsen lever op til VM-seedning med klar sejrAnders Antonsen lever op til VM-seedning med klar sejr

Anders Antonsen vandt uden problemer i to sæt over Tommy Sugiarto i VM's anden runde.

storybild

Anders Antonsen har ikke afgivet sæt på sin vej til VM-ottendedelsfinalerne. Scanpix/Andy Buchanan

Glasgow. Danmarksmesteren i badminton for herrer, Anders Antonsen, har foreløbig levet op til sin seedning ved VM i Glasgow.

Onsdag eftermiddag spillede den 14.-seedede dansker sig frem til ottendedelsfinalen med en sejr i to sæt over Tommy Sugiarto fra Indonesien.

Sejrscifrene lød 21-15, 21-9.

Første sæt var længe en lige affære. Antonsen slog en smule hul ved føringen 13-9. Blot for at tabe de næste fire point.

Han sluttede dog stærkt af og afgjorde sættet med fem point i træk, efter at indoneseren var kommet på 15-16.

I andet sæt kontrollerede Antonsen bedre og bragte sig hurtigt foran 6-1, hvilket modstanderen aldrig var tæt på at hente.

Antonsen leverede en koncentreret indsats og slap aldrig grebet. Han spillede sig til 12 matchbolde og udnyttede den anden til sejr efter blot 39 minutter på banen.

I næste runde kommer Antonsen på papiret på en noget sværere opgave i skikkelse af den ottendeseedede inder, Srikanth Kidambi,

Inderen har uden problemer vundet sine to første kampe ved VM. Onsdag gik det ud over franske Lucas Corvee, der blev slået 21-9, 21-17.

Tidligere onsdag spillede også den danske herredouble med Mathias Christiansen og David Daugaard sig videre til ottendedelsfinalerne.

Den 16.-seedede duo slog franskmændene Bastian Kersaudy og Julien Maio med 21-8, 21-17.

Syvendeseedede Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding er klar til samme stadie i turneringen efter en komfortabel sejr over Or Chin Chung og Tang Chun Man fra Hongkong på 21-16, 21-11.

Kampen var lige indtil 12-12 i første sæt, men derfra var der klasseforskel i dansk favør.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx