Af - 21/09-15 11:04

Nøgen og forslået: Styrtet dansk VM-håb flasher sine skrammerNøgen og forslået: Styrtet dansk VM-håb flasher sine skrammer

Av, av, av! Cykeltalentet Michael Valgren, som styrtede ved VM i går, viser sin nøgne forslåede krop frem.

storybild

Michael Valgren var i asfalten ved VM i går. Det gav en del skrammer og blå mærker. (Billede: Polfoto)

Det danske cykeltalent Michael Valgren havde en uheldig hovedrolle, da han i går kørte VM-holdtidskørsel med Tinkoff-Saxo-mandskabet i Richmond i USA.

Der var fuld fart på det russiske mandskab, da den 23-årige dansker styrtede og rev sin holdkammerat Michael Rogers med sig ned i faldet. Valgren og Rogers måtte efterfølgende udgå af løbet, hvilket betød, at Tinkoff-Saxos rolle var udspillet.

Dopingrapport: UCI-toppen holdt hånden over Armstrong
Dopingrapport: UCI-toppen holdt hånden over Armstrong

Det fik sidste års danske mester til tasterne på Twitter, hvor han skrev en hilsen til sine holdekammerater:

- Undskyld hold, og specielt til dig Michael Rogers for at have væltet dig.


Resultatet af det slemme styrt, som skete i et sving, hvor Valgren kæmpede for at holde kontakten til holdkammeraterne, viste danskeren frem på de sociale medier.

Valle er efter omstændighederne ved godt mod og godt helbred. Han har tilredt sig en del hudafskrabninger på bla....

Posted by Det Sorte Værksted on 20. september 2015

- Ingen bebrejder Valgren for styrtet, eftersom vi alle ved, at dette er noget, som kan indtræffe i disse holdløb, hvor farten er skruet højt i vejret. Tempoet var oppe omkring 60 km/t, så både Valgren og Rogers fik naturligvis slemme hudafskrabninger, men heldigvis har de ikke brækket noget, skrev Tinkoff-Saxo-sportsdirektør Sean Yates i en pressemeddelelse.

- Uheldet skete kort efter et sving, hvor Valgren skulle kæmpe for at holde kontakten, og han var på grænsen af sin ydeevne, da han fik tilslutning igen. Det kan måske have medført, at han i en brøkdel af et sekund mistede koncentrationen og derved ramte hjulet på rytteren foran, lyder det fra Yates, som foruden Valgrens mørbankede krop også kunne 'nyde' synet af Rogers' forslåede hænder.


Michael Rogers' tweet blev besvaret med humor af Michael Valgren, som joker med, at han 'klippede' Rogers med vilje, da han havde set, at han havde glemt at tage handsker på.


Valgren skal udover gårsdagens uheldige holdtidskørsel køre med det danske landshold ved linjeløbet på søndag. De mange skrammer og blå mærker burde ikke forhindre ham i at hjælpe den danske holdkaptajn, Matti Breschel, til sejr.

LÆS OGSÅ: Peter Sagan udgår af Vueltaen efter motorcykel-påkørsel

LÆS OGSÅ: Tinkoff-Saxo overvejer sagsanlæg mod Sagans bøddel

LÆS OGSÅ: Danske Michael Valgren er udgået af Tour de France

LÆS OGSÅ: Tinkoff-Saxo sender fanen videre

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx