Af - 18/04-16 13:50

13 danskere spinder guld på Kasper Schmeichel og co13 danskere spinder guld på Kasper Schmeichel og co

Bookmaker udbetaler gevinster til spillere, der har sat penge på, at Leicester bliver engelsk mester.

Bildstrecke im Grossformat »

13 heldige og forudseende danskere har netop fået udbetalt 'et femcifret beløb i danske kroner' fordi de har spillet på, at Kasper Schmeichels klub, Leicester City, bliver engelsk mester.

- I teorien kan Tottenham stadig nå at hente Leicester, men kigger man på formen og det resterende program, så er det efter vores vurdering en formsag for Kasper Schmeichel og holdkammeraterne at fuldende sensationen. End ikke det røde kort til topscorer Jamie Vardy får os til at ryste på hånden, fastslår NordicBets pressechef Thomas Holm i en pressemeddelelse.

Han fortæller, at der blandt de 13 danskere var en enkelt, der stod på da væddemålet gav pengene 150 gange igen, mens andre måtte nøjes med mellem odds 30 og 50.

Nordicbet udbetaler også til kunder i de øvrige nordiske lande, og her er der flere der får deres penge 1.000 gange igen.

Før sæsonen var der dog ingen kunder, der troede på Leicester. Det gjorde Nordicbet heller ikke: Dengang kunne man få 5.000 gange pengene igen, hvis man spillede på Leicester. Det er der ingen, der har gjort, men alligevel må Nordicbet grave dybt i lommerne.

- Samlet set koster det os en halv million.

Så kunne man tro, at Nordicbet generelt er nogle flinke typer, men Thomas Holm indrømmer, at det ikke er derfor, at pengene falder nu:

- Beslutningen om at udbetale er truffet ud fra en overvejelse om, at vi gerne vil yde en god service til nogle kunder, der har været enestående dygtige til at forudsige et meget uventet udfald. Vi håber selvfølgelig også, at den tidlige udbetaling giver folk lyst til at reinvestere nogle af gevinsterne i andre væddemål, siger han.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx