Af Ritzau - 27/09-16 21:50

Esbjergs ishockeymestre kollapser i RungstedEsbjergs ishockeymestre kollapser i Rungsted

Esbjerg Energy førte 3-0, men lukkede tre mål ind på to minutter og led endnu et nederlag.

storybild

Trods en Esbjerg-føring på 3-0 lod Morten Green og Rungsted sig ikke slå ud. (arkivfoto) (Billede: Scanpix)

Esbjergs forsvarende ishockeymestre er eneste hold uden point i den nye sæson, efter at vestjyderne led sit andet nederlag i lige så mange kampe tirsdag aften.

Trods en 3-0-føring blev Esbjerg dukket med 4-3 af Rungsted i Hørsholm Skøjtehal i en kamp, hvor træner Mark Pederson måtte se sit hold falde fra hinanden i slutningen af anden periode.

Puckene fløj om ørerne på den unge målmand Mathias Seldrup, der på to minutter lukkede tre mål ind, mens Rungsted vendte 1-3 til en 4-3-føring.

Giftige Tyler Fiddler havde ellers givet Esbjerg en kanonstart med to mål i første periode, og da Søren Nielsen efter pausen øgede til 3-0, lignede det en sikker sejr til mestrene.

Veteranen Kent McDonnell reducerede dog kort efter, og da Nicolai Weichel bragte Rungsted på 2-3 godt to minutter før afslutningen af anden periode, kom der for alvor gang i hjemmeholdet.

Inden perioden var omme, havde både Jon Palmebjörk og Nikolaj Rosenthal sendt pucken i nettet, og dermed var kampen vendt fuldstændig på hovedet.

Rungsted har sammen med Aalborg maksimumpoint, men bliver i tabellen skarpt forfulgt af Rødovre og Frederikshavn, der begge skulle ud i overtid for at vinde deres anden kamp i denne sæson.

Rødovre besejrede Herning med 4-3 efter straffekonkurrence, hvor Jannik Karvinen lavede det afgørende mål.

Frederikshavn og Odense spillede 2-2 i ordinær tid, men i forlængelsen sikrede Colin Vock frederikshavnerne sejren med en powerplayscoring.

I tirsdagens sidste kamp vandt Sønderjyske en målfattig forestilling med 1-0 ude over Herlev.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Offentligheden havde ingen adgang:...
bt.dk
Mand med jagtgevær fik politi til at...
bt.dk
Donald Trump i smutter: Kom til at...
bt.dk
Tidligere skovrider med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx