Af - 09/09-13 08:00

Landsholdsreserve: Jeg føler mig tæt på startopstillingLandsholdsreserve: Jeg føler mig tæt på startopstilling

Jesper Hansen har endnu ikke fået debut i sin franske klub Evian. Alligevel er han ikke bange for at ende som Stephan Andersen i samme klub.

storybild

Jesper Hansen var fast mand i FC Nordsjælland, er fast mand i Morten Olsens landsholdstrup, men spilletid har han endnu ikke fået i sin nye franske klub. (Billede: Polfoto/JENS DRESLING)Han har spillet lige så mange landskampe, som han har spillet kampe for sin nye franske klub Evian: nul.

LÆS OGSÅ: Det siger landsholdsspillerne om åbning af Twitter

Men Jesper Hansen tror på, at han nærmer sig den startopstilling, som hans landsholdskollega Stephan Andersen røg ud af i sin sidste tid i klubben i sidste sæson.

- Jeg føler, jeg har muligheden i forhold til den anden målmand, den lidt ældre målmand, der er der. Så jeg ser positivt på det, og jeg er rigtig glad for at have fået denne her mulighed, siger han til metroxpress.

LÆS OGSÅ: Her er Olsens udvalgte mod Malta og Armenien

Han skiftede fra FC Nordsjælland til den østfranske danskerklub, der også har Daniel Wass i truppen og tidligere har haft Stephan Andersen, Christian Poulsen, Thomas Kahlenberg, i starten af august. Men indtil videre har 36-årige Bertrand Laquait stået.


- Lige nu er det bare den gamle, der er startet, og han har stået i de fire første kampe, så jeg er klar over, at jeg skal erobre pladsen, og det er sådan set bare dér, den er lige nu, siger Jesper Hansen, der fortæller om en snak med sin træner Pascal Dupraz:

LÆS OGSÅ: Hansen søger råd om ny klub hos landsholdskollega

- Han har selvfølgelig sagt, at der er hård konkurrence, og vi har været ærlige over for hinanden. Jeg har sagt, at jeg presser, og at det er mit job at overtage pladsen, så der er sådan set bare ærlighed omkring.

- Jeg har en god fornemmelse, og jeg klør på. Jeg glæder mig sindssygt meget til at få at vide, at nu får jeg chancen. Så det arbejder jeg stenhårdt på at få så hurtigt som muligt, siger Hansen.

LÆS OGSÅ: Dansk landsholdskeeper skifter til Evian


LÆS OGSÅ: Det siger landsholdsspillerne om åbning af Twitter

LÆS OGSÅ: Her er Olsens udvalgte mod Malta og Armenien

LÆS OGSÅ: Hansen søger råd om ny klub hos landsholdskollega

LÆS OGSÅ: Dansk landsholdskeeper skifter til Evian

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand med jagtgevær fik politi til at...
bt.dk
Midtjylland opgav guldet og har sat...
bt.dk
Susanne lever med brændende smerter...
bt.dk
Meghan Markle fik specialfremstillet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx