Af Ritzau - 26/08-16 13:36; Opdateret: 26/08-16 19:49

Søren Kjeldsen slutter godt af og ligger med i toppenSøren Kjeldsen slutter godt af og ligger med i toppen

Den danske golfspiller ligger på en delt syvendeplads ligesom Jeff Winther ved Made in Denmark-turneringen.

storybild

Søren Kjeldsen gør det godt ved Made in Denmark. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Søren Kjeldsen kendte sin besøgelsestid, da han fredag gik anden runde ved European Tour-turneringen Made in Denmark i Farsø.

Golfspilleren, der kæmper for at komme med på Europas Ryder Cup-hold mod USA, gik de første 11 huller i banens par.

Men på de sidste syv huller lavede Søren Kjeldsen to birdies og en eagle, så han gik runden i 67 slag, fire slag under par.

Danskeren har samlet brugt 135 slag, syv slag under par, hvilket placerer Kjeldsen på en delt syvendeplads, inden lørdagens tredje runde. Her ligger han sammen med danske Jeff Winther, der også gik banen i 67 slag fredag.

Jeff Winther brillerede undervejs med to eagles og en birdie på næstsidste hul, inden han sluttede af med fredagens eneste bogey.

Turneringen føres af walisiske Bradley Dredge, der efter de to første dage er 13 slag under par foran svenske Joakim Lagergren, der er tre slag efter. Richard Sterne fra Sydafrika og Thomas Pieters fra Belgien deler tredjepladsen ni slag under.

John Axelsen er næste dansker i stillingen. Amatørspilleren gik fredagens runde i 70 slag og er på en delt 41.-plads. Mark F. Haastrup ligger på en delt 50.-plads i par efter en dag i 73 slag. Her ligger også Daniel Løkke og Anders Hansen.

På en delt 61.-plads finder man blandt andre danskerne Sebastian Cappelen og Lucas Bjerregaard, som de to sidste danskere, der klarede fredagens cut og dermed skal spille videre i weekenden.

Fredag blev det til gengæld til et farvel til en lang række danskere herunder Thomas Bjørn og også Thorbjørn Olesen, der ligesom Søren Kjeldsen for nylig var med til OL i Rio.

Thorbjørn Olesen gik for anden dag i træk en runde i 75 slag, og med samlet 150 slag sluttede han dagen helt nede som en delt nummer 128 blandt de 155 deltagere.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
United rejste sig efter kæmpe...
bt.dk
Fie Laursen viser sine bryster frem:...
bt.dk
Dansk reality-deltager har fået...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx