Af - 13/01-15 07:28; Opdateret: 13/01-15 07:50

Ekspert: Wozniacki har spekuleret i sin 'skade'Ekspert: Wozniacki har spekuleret i sin 'skade'

Caroline Wozniacki er ved at time sin form til Australian. Derfor blev hun 'skadet' i går. Det mener tennis-kommentator.

storybild

Caroline Wozniacki trak sig mandag fra sin første kamp ved WTA-turneringen Apia International. (Billede: Rick Rycroft)

Ahr, så slemt er det nok ikke.

Sådan lyder vurderingen fra tenniskommentator Per Colstrup Vinkel, efter at Caroline Wozniacki i går trak sig fra første runde af en WTA-turnering på grund af en skade i venstre hånd.

Æv! Skadet Wozniacki sendt ud
Æv! Skadet Wozniacki sendt ud

- Der var nok en ømhed. Havde det været en grandslam-kamp havde hun ikke været i nærheden af at trække sig, vurderer Per Colstrup Vinkel til metroxpress.

Ifølge ham er det et strategisk skade. Hvis hun var blevet væk fra Apia International ville hun have fået en kæmpebøde og være blevet straffet i rangliste-sammenhæng. Nu mødte hun i stedet op og opfyldte sine pr-forpligtigelser som top-10-spiller og topnavn.

Skadet Wozniacki: - Det blev værre og værre
Skadet Wozniacki: - Det blev værre og værre

- Hun har gjort sin del af jobbet og ageret professionelt, hvad det angår, siger Per Colstrup Vinkel, der kommenterer tennis på Canal8.

Han mener, at hendes finaleplads i weekenden gav hende kampe nok i benene – og at 'skaden' viser, at hun er ambitiøs i forhold til det forestående Australian Open.

Wozniacki er tilbage, hvor hun sagde ja til Rory
Wozniacki er tilbage, hvor hun sagde ja til Rory

- Når man ser hendes afslutning på 2014, er hun jo en af de absolutte favoritter i Australian Open. Det her er en investering i at nå mindst uge to af turneringen, for når man kommer så langt, kan man godt mærke, hvis man har spillet i 14 dage op til. Nu får hun i stedet hvile, siger Per Colstrup Vinkel.

Der er da heller ingen af Caroline Wozniackis forventede rivaler til Australian Open-titlen – Maria Sharapova, Serena Williams, Petra Kvitova eller Ana Ivanovic – der stiller op i en turnering i denne uge.

Hidsig Wozniacki advarer børn: -  Gør ikke som mig
Hidsig Wozniacki advarer børn: - Gør ikke som mig

Selv sagde den 24-årige dansker om sin skadede hånd efter den korte kamp mod tjekkiske Barbora Zahlavova Strycova: - Der er en uge til Australian Open, så forhåbentlig bliver den fin, og forhåbentlig er den allerede bedre i morgen.

LÆS OGSÅ: Wozzy, Kevin og The Lord: Derfor var de pengene værd i 2014

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx