Af - 17/06-15 15:00

Bokse-brødre: - Vi er næsten kæresterBokse-brødre: - Vi er næsten kærester

Patrick og Micki Nielsens utroligt tætte forhold hjælper dem i jagten på fælles drøm. Næste skridt er Nordic Fight Night-stævnet.

storybild

Slagsbrødrene Micki og Patrick Nielsen støtter hinanden i kampen om at blive verdens bedste bokser. (Billede: Polfoto)

Knyttede næver pumper i takt med bassen. De strirrer ind i spejlet og drømmer om at blive verdens bedste bokser.

Metroxpress fangede boksetalenterne Patrick (P) og Micki (M) Nielsen til fitness forud for weekendens Nordic Fight Night-stævne til en snak om, hvordan det er at være 'slags-brødre'.

1,5 millioner kroner for én kamp - hvad venter du på, Patrick?
1,5 millioner kroner for én kamp - hvad venter du på, Patrick?

P: Vi træner sammen to gange om dagen og har gjort det i snart 12 år. Det er lige før, at Micki er min kæreste, griner den 24-årige super-mellemvægtsbokser.

M: - Jaaa, der plejer kun at gå maks én dag, hvis vi er uvenner, før vi ses igen, svarer 22-årige cruiservægt-bokser, der for nyligt har skrevet under på en langvarig kontrakt med Team Sauerland, hvilket giver brødrene mulighed for at ses ofte, men det er ikke uden skænderier.

Patrick Nielsens lillebror er taget for doping
Patrick Nielsens lillebror er taget for doping

P: - Det er aldrig fedt at være alene, og vi bakker altid hinanden op, men nogen gange er Micki pisse irriterende, og andre gange er han bare en dejlig bror.

M: - Vi kan blive irriteret på hinanden hver dag, og så går der bare et par timer, hvor vi ikke snakker sammen. Så keder den ene sig, og ringer den anden op. Det hjælper at have en at træne med hele tiden, så det ikke bliver helt så kedeligt.

Eksperter: Århundredets boksebrag skulle have været udsat
Eksperter: Århundredets boksebrag skulle have været udsat

Had/kærlighedsforholdet motiverer hardhitterne fra Albertslund, der til sammen har sejret i 42 ud af 43 kampe, og de vil forsøge at udbygge sejrsstimen lørdag den 20. juni i Ballerup Super Arena, hvor storebror er største trækplaster.

Patrick Nielsen siger, at 'han vinder uanset hvad', og håber at kampen mod Rudy Markussen bliver en realitet, så den unge bokser kan vinde æren og 'sætte Rudy på plads' i boksekampen, der kaldes 'hadets kamp'.

Patrick Nielsen vinder sikkert over defensiv amerikaner
Patrick Nielsen vinder sikkert over defensiv amerikaner

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx