10/09-13 15:18; Opdateret: 10/09-13 15:30

Sand og Olsen: Flere skal sparke på kassen!!!!Sand og Olsen: Flere skal sparke på kassen!!!!

Landstræner Morten Olsen og angrebstræner Ebbe Sand vil have angrebsspillet til at fungere bedre mod Armenien.

storybild

Ebbe Sand og Morten Olsen vil se flere afslutninger fra de danske landsholdsspillere (Billede: Polfoto)

Det danske fodboldlandshold var ikke farlige nok i fredagens 2-1-sejr over Malta, som rent faktisk havde flere nærgående forsøg i løbet af kampen end danskerne.

Det skal der laves om på i aftenens VM-kvalifikationskamp ude mod Armenien, mener angrebstræner Ebbe Sand.

- Vi skal ikke bygge det hele op på, at det skal være tilfældigt. Så vi øver det jo til træning hver dag. Vi har øvet mange forskellige opspilsvarianter.

- Vi havde egentlig brugt meget krudt på det før Malta-kampen. Vi havde øvet at komme til chancer ved bagstolpen, men det fik vi desværre aldrig set, siger Ebbe Sand.

Angrebstræneren erkender, at det ikke helt lykkedes med Nicklas Pedersen i front mod Malta, men han glædede sig dog over, at Leon Andreasens 1-0-mål mod Malta kom efter en indøvet detalje fra træningen.

- Vi øver alle mulige forskellige varianter for at bringe angriberen til afslutninger, men målene kan også komme fra andre spillere, som vi så med Leon mod Malta.

- Det kan godt være, at det ikke lige er den dybe angriber, som kommer frem til chancerne, men så kan han måske skabe pladsen til andre spillere, forklarer Ebbe Sand.

Nicklas Pedersen er ude af truppen mod Armenien på grund af en skade, og favoritten til at starte helt i front er Nicki Bille Nielsen, mens hasteindkaldte Nicklas Helenius og Simon Makienok nok må affinde sig med jokerroller.

- Der er brug for mange forskellige ting, og det behøver ikke kun at komme fra en position.

- Vi har tre forskellige angribere. Helenius er også en teknisk god spiller, som også kan spille som 10'er lige bagved den forreste angriber.

- Og så har vi Bille, som kommer med sin energi, entusiasme og klasse. Og endelig boksspilleren i truppen i Simon Makienok. Så vi har forskellige typer at vælge ud fra, siger Morten Olsen.

Kampen mod Armenien fløjtes i gang klokken 18 i aften.

/ritzau/


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forlystelse lukket: Kvinde ramte træ...
bt.dk
Medie: Prins Charles fik gæster til...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Medarbejdere er rasende: De ansatte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx