Af - 20/10-16 10:26

Nårh: Fem-årig ringer til storklub for at undskyldeNårh: Fem-årig ringer til storklub for at undskylde

Celtic-fan nuppede mors telefon for at fortælle, at han tog til børnefødselsdag i stedet for på stadion: Var bange for at spillerne ville savne ham

storybild

Monchengladbach's German midfielder Lars Stindl (C) vies with Celtic's Danish defender Erik Sviatchenko (L) and Celtic's Ivorian defender Kolo Toure during the UEFA Champions League Group C football match between Celtic and Borussia Monchengladbach at Celtic Park stadium in Glasgow, Scotland on October 19, 2016. / AFP PHOTO / Andy Buchanan (Billede: Andy Buchanan)

Fem-årige Louis Kayes var så hårdt plaget af dårlig samvittighed, da han stod til at gå glip af en Celtic-hjemmekamp for første gang i sin korte karriere som Celtic-fan, at han ringede til klubben for at sige undskyld.

Det skriver flere britiske medier, blandt andet Daily Record.

- Jeg så Louis med min telefon, og så hørte jeg den besked man får, når man ringer til Celtic. Han havde telefonen på højttaler, forklarer hun.

Den nye Messi? 13-årig får debut for Celtics reserver
Den nye Messi? 13-årig får debut for Celtics reserver

- Før jeg vidste af det, så hørte jeg ham fortælle klubben, at han ikke ville komme til kampen, fordi han var nødt til at tage til en vens fødslsdagsfest, fortæller hun.

Den fem-årige fodboldfan har sæsonkort, og har set alle Celtics hjemmekampe, siden han sammen med sin far var til sin første Celtic-kamp mod Inverness i 2015. Men til kampen mod Motherwell, for nyligt, skulle han ikke med.


Hans mor havde nemlig overtalt ham til at tage til en børnefødselsdag i stedet. Det var han nødtvungent gået med til, men uha... han havde virkeligt dårlig samvittighed over at måtte svigte holdet. Ikke mindst anfører Scott Brown og manager Brendan Rodgers.

Sviatchenko før CL-kamp: Forventningerne er steget
Sviatchenko før CL-kamp: Forventningerne er steget

- Selv da vi var på vej til festen, sagde han at Scott Brown ville bemærke, at han ikke var der. Og så sagde han, at han var bange for, at Brendan Rodgers også ville lægge mærke til det, fortæller den fem-åriges mor, Lisa Kayes til Daily Record.

Ifølge avisen så endte historien dog godt: Louis Kayes hyggede sig til festen, og tilsyneladende opdagede hverken spillere eller manager, at de manglende opbakningen fra en fem-årig fan: Celtic slog nemlig Motherwell med 2-0 foran 54.000 tilskuere, som ikke var inviteret til børnefødselsdag.

LÆS OGSÅ: Sviatchenko efter 0-7: Det er en smule pinligt

LÆS OGSÅ: Messi og Neymar fører an i CL-ydmygelse af Celtic

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx