Af - 11/05-14 21:22

Brian Steen Nielsen om AGF-fans: Forstår deres frustrationBrian Steen Nielsen om AGF-fans: Forstår deres frustration

Afmagten stod malet i ansigterne hos både spillere, træner og sportschef efter AGFs voldsomme Superliga-exit, hvor Sønderjyske slog aarhusianerne 3-0.

storybild

AGF-fansene viser deres utilfredshed med ledelsen og i særdeleshed Brian Steen Nielsen under kampen mod Sønderjyske. (Billede: Polfoto)

AGF rykker ned i 1. division efter gårsdagens 3-0-nederlag til Sønderjyske, der redder sig. En nedrykning, der rystede alle på og omkring holdet.

Undervejs i kampen var der voldsomme protester fra AGFs fans mod sportschef Brian Steen Nielsen – og sportschefen forstår godt fansenes utilfredshed.

Slagne AGF'ere: Det er helt surrealistisk
Slagne AGF'ere: Det er helt surrealistisk

- Jeg har et pres inde i mig selv, der er langt højere end noget, der kan komme udefra. Selvfølgelig vil man hellere tiljubles, end man vil svines til, men sådan er vilkårene, når man taber fodboldkampe, så forstår jeg også udmærket at vores fans skal ud med deres frustrationer, og det skal man bare have respekt for, sagde Brian Steen Nielsen, der havde svært ved at få ordene frem.

- Jeg er bare tom og skuffet indeni. Det er trist, og jeg synes at rigtig mange af de spillere her, de fortjener mere end det.

Uskarpe AGF banket ned i 1. division
Uskarpe AGF banket ned i 1. division

Skuffelsen delte han med træner Jesper Fredberg.

- Det er en frygtelig følelse. Frygtelig fordi man er rigtig ked af det på spillernes, klubbens og vores fans' vegne. Det er hårdt at se spillerne, når de har det, som de har det, oven på sådan en kamp her, var hans umiddelbare reaktion efter kampen.


AGF-anfører Steffen Rasmussen var også en knækket mand.

- Det er en meget tom fornemmelse. Det er meget mærkeligt og surrealistisk og svært at sætte ord på. Vi har forsøgt at gøre det, vi kunne, men vi har ikke været dygtige nok, sagde han.

Det er AGFs tredje nedrykning fra Superligaen på bare otte år. Viborg gør AGF følgeskab i 1. division, uanset udfaldet af den sidste runde i Superligaen.


LÆS OGSÅ: FCV-spillere: - Har ondt af AGF

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Glad Astralis-spiller efter triumf:...
bt.dk
Chelsea Clinton og Ivanka Trump var...
bt.dk
Udenrigsministeriet advarer danskere...
bt.dk
Sportsdirektør om racisme-bemærkning:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx