Af - 13/01-14 08:40

Vanvittige fans skyld i jordskælvVanvittige fans skyld i jordskælv

Marshawn 'Beast Mode' Lynch gjorde det igen.

storybild

Marshawn Lynch scorede to touchdowns i kampen mod Saints - her løber han over stregen efter et 31 yards-touchdown og jublen kan bryde løs. (Billede: AP/Polfoto)

Seattle Seahawks er kendt for at have en af NFL's mest dedikerede og højlydte fangrupper.

I 2011 gik de så meget amok efter at runningbacken Marshawn Lynch scorede touchdown, at seismologer registrerede et jordskælv i området. Og lørdag rystede jorden igen, da Lynch scorede touchdown i playoff-sejren over New Orleans Saints.

- Denne gang ser det ud til at være større end for tre år siden, men vi kan ikke sige det med sikkerhed endnu, siger John Vidale, der er direktør ved Pacific Northwest Seismic Network ved University of Washington, til Seattle Times.

Når Roskildevej fører til topjob i NFL
Når Roskildevej fører til topjob i NFL

Massefyringer i NFL: Trænerne ryger ud
Massefyringer i NFL: Trænerne ryger ud

Han fortæller, at de foreløbige målinger tyder på, at weekendens fan-bonanza skabte et jordskælv dobbelt så stort som det i 2011, men der går lige nogle dage, inden man kender svaret med sikkerhed, pointerer han.

De gale fans er efterhånden så kendt for deres larm, at Vidale inden kampen lagde feeds på Facebook til grafer, der løbende opdaterede med rystelser i jorden. Til graferne skrev han:

- Seahawks spiller. Bare så ingen fejllæser graferne og tror, at der er noget farligt under opsejling.

Også i 2013 resulterede de larmende football-fans' jubel i et jordskælv, men weekendens ser altså ud til at være det største nogensinde.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Det så du ikke på tv:...
bt.dk
Kvinde død i trafikulykke
bt.dk
Eriksen om sammenligning med Michael...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx