Af Ritzau - 18/12-16 18:28

Klavs Bruun: Manglende rutine og kynisme kostede bronzeKlavs Bruun: Manglende rutine og kynisme kostede bronze

Danmark tabte bronzekampen ved EM til Frankrig, og det skyldtes især, at man var uskarp på vigtige tidspunkter

storybild

Klavs Bruun Jørgensen var tilfreds med store dele af bronzekampen mod Frankrig, men han ærgrede sig over den manglende kynisme på det danske hold. (Billede: Scanpix/Liselotte Sabroe)

Efter en forfærdelig start på bronzekampen mod Frankrig, hvor man kom bagud 0-5, spillede Danmark en god anden halvleg og var tæt på at lave et flot comeback.

Flere gange i løbet af de sidste 30 minutter havde danskerne chancen for at udligne, men hver gang blev muligheden formøblet.

Det ærgrede landstræner Klavs Bruun Jørgensen, som dog heller ikke havde svært ved at se, hvad der manglede på det unge danske hold.

- Det kan man forklare med erfaring og kynisme. Det er de to ting, og det er jo ikke noget, du kan købe.

- Det er de der mentale kampe, der ligger hele tiden, og dem fik vi ikke. Det er jeg ærgerlig over, lyder det fra den danske landstræner.

Han fornemmede, at en dansk udligning kunne have givet et momentumskift i kampen, som kunne have været svært for franskmændene at vende.

- Det kunne have givet et løft, og det kunne også have trykket franskmændene lidt, når det havde været så stort foran og lige pludselig have smidt hele lortet væk, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Han var opløftet over endnu en gang at se det danske hold komme stærkt igen trods en rigtig skidt indledning, men det nager ham, at holdet ikke fik en medalje med hjem.

- Jeg ville gerne have haft den bronzemedalje. Jeg synes, vi havde fortjent det. Det havde Frankrig selvfølgelig også, for de er også et godt hold.

- Men med den indsats, som pigerne har leveret, så havde det været fedt at få noget med hjem, lyder det fra den danske landstræner.

Danmark tabte bronzekampen med 22-25.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skiltet gør mig skør: Kommunen taler...
bt.dk
Gunnvør om uvenskaber i...
bt.dk
Den er god nok: Dette fags eksamen...
bt.dk
Dansk tv-vært trækker sin datter fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx