19/11-17 12:12

Eriksen og Schmeichel kæmper om at blive årets spillerEriksen og Schmeichel kæmper om at blive årets spiller

Kasper Schmeichel, Thomas Delaney og Christian Eriksen skal kæmpe om at blive årets fodboldspiller.

storybild

Christian Eriksen er blandt de tre nominerede som årets fodboldspiller. Scanpix/Paul Faith/arkiv

København. Det bliver Kasper Schmeichel, Thomas Delaney og Christian Eriksen, der skal slås om titlen som årets mandlige fodboldspiller 2017 ved DR's gallashow 6. januar.

Spillerforeningen og Hessel Hire står bag kåringen, hvor de danske fodboldspillere selv både nominerer og afgør, hvem der vinder.

Sidste år var det Kasper Schmeichel, der blev hædret, og Leicester-keeperen er også blandt de nominerede i år. Faktisk er der genvalg til alle tre nominerede fra sidste år.

Dermed er den tidligere vinder af prisen Christian Eriksen igen i år blandt de nominerede, og det samme er Thomas Delaney, der siden sidste års nominering er skiftet til Werder Bremen i Tyskland.

Også årets kvindelige fodboldspiller kåres 6. januar ved showet i Boxen i Herning, og de nominerede til den pris offentliggøres i den kommende uge.

Spillerforeningen beskriver kåringen som "den største hæder, der kan tilfalde en dansk fodboldspiller", fordi det er kollegerne - fodboldspillerne i Danmark og de danske udlandsprofessionelle - der stemmer.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter aflysning og halsoperation: Så...
bt.dk
TV 2 afslører nyt navn til populært...
bt.dk
50-årig verdensstjerne skal være far
bt.dk
Stor bekymring om lønfidus i Danmark:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx