Af - 13/10-16 10:46

Ærlig Kevin Magnussen: Her er min svaghedÆrlig Kevin Magnussen: Her er min svaghed

Kevin Magnussens store svaghed har før kostet ham dyrt i den barske Formel 1-verden.

storybild

Kevin Magnussen

Kevin Magnussens talent for at køre stærkt bag rattet er indiskutabelt. Og vurderet på rene kørerevner burde et sæde i Formel 1 være sikret danskeren i mange år frem - hos et af de store teams.

Men der er også en anden dimension, som en stjernekører skal mestre: Spillet i kulissen i den gennempolitiske sport, hvor sponsorkroner og excentriske rigmænd i høj grad styrer showet.

Ekspert: - Kevin kan stadig blive verdensmester
Ekspert: - Kevin kan stadig blive verdensmester

Her kommer Kevin Magnussen til kort.

- Det politiske spil er jeg rigtig dårlig til. Jeg er racerkører. Jeg er ikke politiker. Jeg skal ikke ud og få vælgere over på min side. Jeg er ude for at køre hurtigt. Det er det, jeg nyder, og det er det, jeg føler, jeg er godt til, siger det danske F1-håb til Børsen Pleasure-magasinet.

Farvel F1? Stjerne kan sende Kevin ud i kulden
Farvel F1? Stjerne kan sende Kevin ud i kulden

Magnussen fortæller, at han er overrasket over, hvor meget politik fylder. Det har før kostet ham dyrt i Formel 1: Da han i efteråret 2014 tabte spillet om et sæde hos McLaren. I interviewet antyder Magnussen i hvert fald, at hans manglende politiske evner var en af årsagerne til, at han mistede pladsen hos McLaren.

I øjeblikket hænger Magnussens F1-fremtid påny i en tynd tråd. Senest i morgen besluttes det, om han også i næste sæson skal køre for Renault. Rygter peger på, at han trækker sorteper i spillet, og at Nico Hülkenberg og Esteban Ocon i stedet skal køre for franskmændene i 2017.

Magnussen skuffet efter 14.-plads: Bilen kører ikke godt
Magnussen skuffet efter 14.-plads: Bilen kører ikke godt

Alligevel agter Magnussen ikke at ændre på sig selv. Han er racerKØRER. Og dermed basta

- Jeg har ikke tænkt mig at lave om på mig selv Jeg har ikke tænkt mig at sige noget, jeg ikke mener, eller lade være med at sige noget, jeg mener, fordi nogen ikke vil synes om det. Så må det bære eller briste, siger han.


LÆS OGSÅ: Kevin håber på Renault: - Jeg er villig til at vente

LÆS OGSÅ: Magnussen-rådgiver tror på snarlig kontraktforlængelse

LÆS OGSÅ: Magnussen har forlænget optionen med Renault

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx