Af Ritzau - 30/10-16 10:02

Team Esbjerg har stor respekt for norsk CL-modstanderTeam Esbjerg har stor respekt for norsk CL-modstander

Team Esbjerg ser kampen mod Larvik som den sværeste i Champions League trods sløj norsk start på turneringen.

storybild

Lars Frederiksen og Team Esbjerg skal søndag eftermiddag møde Larvik i Champions League. (Billede: Scanpix/Ole Nielsen)

Team Esbjerg har stor succes i Champions League med to sejre i to kampe.

Skal det blive til tre på stribe for danmarksmesteren, kræver det en indsats på højeste niveau i søndagens kamp mod Larvik.

Den norske storklub med stjerner som Gro Hammerseng og landsholdsmålmand Sandra Toft har tabt to ud af to kampe, men det bliver den hårdeste modstander i gruppen, forudsiger Esbjerg-træner Lars Frederiksen.

- Jeg ser fortsat Larvik som det reelt stærkeste hold i gruppen. Det aftvinger respekt, at holdet har seks spillere med i det norske landsholds bruttotrup til EM i december.

- Det er et hold spækket med nuværende og tidligere landsholdsstjerner, der har vundet alle slags medaljer og tilsammen har spillet et firecifret antal landskampe.

- Det var den kamp, jeg på forhånd havde anset for den ypperste opgave, og det har ikke ændret sig, siger Lars Frederiksen i en pressemeddelelse.

Esbjerg åbnede Champions League med en hjemmesejr over Krim Ljubljana, og det blev fulgt op med en sejr i Sverige over Sävehof for en uge siden.

Esbjerg skal bruge samme opskrift for at nedlægge det norske storhold, vurderer Lars Frederiksen.

- Vi må holde fokus på vores eget spil og forsøge at ride videre på bølgen med to sejre i Champions League indtil nu. Det er et drømmescenarium at have fire point og en plusmålscore på 15 allerede nu.

- Vi skal vinde vores hjemmekampe, og en sejr over Larvik vil betyde, at vi kommer til mellemrunden med mindst fire point.

- Vi må forvente at møde et meget tændt hold, der står godt i forsvaret og kommer med masser af rutine, siger Esbjerg-træneren.

Larvik vandt Champions League i 2011 og var i finalen i både 2013 og 2015.

Søndagens kamp begynder klokken 16.50 i Esbjerg.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx