Af Ritzau - 26/04-17 20:36

TTH-træner vil se mere koncentration i skæbnekampTTH-træner vil se mere koncentration i skæbnekamp

Patrick Westerholm er utilfreds med, at hans spillere slækkede på koncentrationen i sejren over Mors-Thy.

storybild

Patrick Westerholm og TTH Holstebro slog Mors-Thy. Sejren blev grundlagt på en stærk første halvleg. (Billede: Scanpix/Bo Amstrup)

TTH Holstebro skal holde koncentrationen i en længere periode end i onsdagens 30-28-sejr over Mors-Thy, hvis TTH lørdag skal slå danmarksmestrene Bjerringbro-Silkeborg (BSV).

Det siger TTH-træner Patrick Westerholm, hvis mandskab med onsdagens sejr bevarede muligheden for at kunne nå semifinalerne inden sidste runde.

Hans hold var foran med ni mål i anden halvleg, men kampen nåede næsten at blive spændende inden den smalle TTH-sejr var hjemme.

- Vi havde flere koncentrationssvigt, for vi troede, at kampen var vundet. Det blev lidt op ad bakke det sidste kvarter, siger Patrick Westerholm.

- Vi var ikke begyndt at tænke på BSV-kampen, men vi var nok færdige med at tænke på den her kamp, for vi troede, den var vundet.

- Det er det, der er så fedt ved håndbold. Hvis man mister koncentration og fokus, så bliver man presset, uanset om man er foran med syv eller otte mål, siger træneren.

Det var særligt angrebet, som gik ned i kadence, mener han. Det må ikke ske i lørdagens skæbnekamp.

- Vi har haft mange tætte opgør mod BSV, og jeg håber på, at vi trækker det længste strå i den kamp. Det kræver, at vi holder fokus og koncentrationen hele vejen igennem.

- Og så skal vi være mere snu, end vi var i dag mod Mors. Angrebsmæssigt var vores præstation i anden halvleg ikke særlig god, så der skal vi være meget bedre, hvis vi skal slå BSV, siger Patrick Westerholm.

Det er ikke nok for TTH at vinde over BSV for at sikre en semifinaleplads.

Mors-Thy skal samtidig tage point hjemme mod Ribe-Esbjerg. Det skal ske, selv om Mors-Thys sæson uanset resultat er ovre efter kampen.

Patrick Westerholm mener, det er realistisk at få hjælp.

- Det er deres sidste kamp i sæsonen, og det er dermed den sidste hjemmekamp for flere af deres spillere og for Jan Paulsen (Mors-Thys cheftræner, red.), så jeg er sikker på, at de som alle andre hold gerne vil slutte godt af.

- Jeg tror, at de vil gøre deres bedste, og gør de det, så er der en mulighed for, at de vinder og hjælper os, siger TTH-træneren.

BSV er allerede sikker på at gå i semifinalerne fra slutspillets gruppe 2.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet advarer: Hvis denne kvinde...
bt.dk
Tjek op på dit boliglån og spar...
bt.dk
Politiet på bar bund: Maskiner for...
bt.dk
Håndværkere skal i retten: Anklages...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx