Af - 29/11-16 11:57

27-årig fodboldspiller overlevede mirakuløst flystyrt: Pas på min vielsesring27-årig fodboldspiller overlevede mirakuløst flystyrt: Pas på min vielsesring

- Det er bekræftet, at fem har overlevet, hedder det i en erklæring fra de civile luftfartsmyndigheder. Den 27-årige fodboldspiller Alan Ruschel ankom vågen til hospitalet

storybild

Brazil's Chapecoense footballers celebrate after defeating Argentina's San Lorenzo during their 2016 Copa Sudamericana their 2016 Copa Sudamericana semifinal second leg football match held at Arena Conda stadium, in Chapeco, Brazil, on November 23, 2016. / AFP PHOTO / NELSON ALMEIDA (Billede: Nelson Almeida)

76 af 81 personer om bord på et nedstyrtet fly i Colombia er omkommet. Det siger politiet ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Vi var i stand til at redde seks mennesker ud af flyvraget i live, men en af de overlevende døde på vej til hospitalet, siger en ledende politimand til journalister.

Flyet fra charterselskabet Lamia styrtede ned i et bjergområde nær Medellin.

En af de overlevende er Alan Ruschel. Han er forsvarsspiller for fodboldholdet Chapecoense Real. Brasilianske medier oplyser, at to andre overlevende var Chapecoense-spillere.

Det skriver BBC.

BBC refererer til sportsmediet Telemundo Deportes, der i et tweet på spansk melder, at Ruschel har flere brækkede knogler og hovedskader.


Den 27-årige fodboldspiller var i chok, men var vågen, spurgte ind til sin familie og bad personalet på hospitalet om at tage vare på hans vielsesring.

I en kort meddelelse skriver Chapecoense selv:

- Må Gud være med vores atleter, officials, journalister og andre gæster, der rejste med vores delegation.

Ifølge journalist Silvio Maverino fra mediet Fox Sports er der nu fundet fem overlevende: De tre spillere Alan Rushel, Danilo, Jakson Follmann, en stewardesse og en journalist.


KLIK HER FOR AT FÅ DE BEDSTE FODBOLDNYHEDER FRA METROXPRESS


LÆS OGSÅ: Fodbolden i chok: Alle føler med Chapocoense

LÆS OGSÅ: 71 mennesker bekræftet omkomne i flystyrt i Colombia

LÆS OGSÅ: Flystyrt aflyser al fodbold i Sydamerika

LÆS OGSÅ: 25 omkomne fundet efter flystyrt med brasiliansk fodboldhold

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde bragede ind i køreskolen, da...
bt.dk
Se listen: Her er fraværet højest på...
bt.dk
Tidligere DR-vært scorer nyt topjob
bt.dk
DR-ansat rasede over DR-program: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx