Af - 22/05-14 11:22

Singleliv kan gavne Wozniackis karriereSingleliv kan gavne Wozniackis karriere

Det kan gavne Caroline Wozniackis tenniskarriere, at forholdet til Rory McIlroy er ovre.

Bildstrecke im Grossformat »
Caroline Wozniacki og Rory McIlroy kysser ved tenningsturnering i New Haven. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy Caroline Wozniacki og Rory McIlroy i New Haven. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy ved UBS Hong Kong Open i en golfbil. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy ved UBS Hong Kong Open i en golfbil. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy ved Masters. Et kys. Caroline Wozniacki med Rory McIlroys far, Gerry, ved Masters. Caroline Wozniacki ved Masters. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy i Thailand. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy ved OL i London. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy ved OL i London. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy i Abu Dhabi. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy snakker med Frederik Løchteved OL i London. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy i Abu Dhabi. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy i Abu Dhabi. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy ved Masters. Hun med rødt hår, til lejligheden. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy ved Masters. Hun med rødt hår, til lejligheden. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy ved Masters. Hun med rødt hår, til lejligheden. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy ved Masters. Hun med rødt hår, til lejligheden. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy ved Masters. Hun med rødt hår, til lejligheden. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy ved Masters. Hun med rødt hår, til lejligheden. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy ved Masters. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy ved Masters. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy ved Honda Classic. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy i Ohio. Rory McIlroy kigger på ved en tennisturnering i Florida. Med Tom Kristensen ved Farum Open. Fest på Zen i København. Fest på Zen i København. Med Kato. Caroline Wozniacki og Rory McIlroy i Shanghai Caroline Wozniacki og Rory McIlroy i Eastbourne.

Forlovet, datter, søster, tennisspiller.

I den rækkefølge har Caroline Wozniacki længe præsenteret sig selv på Twitter.

Efter brud: McIlroy hygger med Schmeichel
Efter brud: McIlroy hygger med Schmeichel

Nu skal den selvopfattelse revideres, efter at Rory McIlroy i går sendte en break-ball afsted: Tre års forhold er slut.

Set med udelukkende sportslige briller kan det forliste forhold om ikke andet være med til at få den skrantende tenniskarriere tilbage på ret køl igen.

Twitter gør grin med Wozniackis forliste forhold
Twitter gør grin med Wozniackis forliste forhold

Det mener Per Colstrup Vinkel, tennisekspert hos Canal8.

- I starten af karrieren var hun fantastisk til at præstere på et nærmest umenneskeligt plan ved at spille og vinde så mange kampe. Det fokus forsvandt med kærligheden, siger Per Colstrup Vinkel til mx.dk.

Nu taler Rory alligevel om brud: - Det var uundgåeligt
Nu taler Rory alligevel om brud: - Det var uundgåeligt

I de godt tre år forholdet varede, har Caroline Wozniacki vundet en håndfuld turneringer – i de tre foregående år vandt hun det tredobbelte.

- I stedet gik hun 110 procent ind i forholdet. Og hun lagde ikke skjul på, at hun var villig til at stoppe karrieren for at fuldbyrde ægteskabet med børn, siger Per Colstrup Vinkel, der påpeger, at det er 'glædeligt i al ulykken', at bruddet sker i grussæsonen, hvor ingen alligevel forventer så meget af hende.

Wozniackis veninde: - Jeg er i chok
Wozniackis veninde: - Jeg er i chok

I det seneste år er Caroline Wozniacki desuden raslet ned til en 14.-plads på verdensranglisten, men også det forventer eksempelvis bookmakeren Betsafe bliver forbedret nu.

- Hun nu skal bruge noget tid på at sunde sig. Men rent sportsligt, så tror vi faktisk, at hun vil vinde på, at være blevet single igen, siger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Så brat endte forholdet: McIlroy jokede med kæresteudskiftning
Så brat endte forholdet: McIlroy jokede med kæresteudskiftning

Her får man kun odds 1,60 på, at Caroline Wozniacki ved årsskiftet har forbedret sin nuværende placering.

Rory McIlroy er allerede i aktion igen. Han mødte i går op til European Tourens BMW PGA Championships i England.

Det er slut, skat - McIlroy har gjort det før
Det er slut, skat - McIlroy har gjort det før

- Jeg vil bare fokusere på golf og koncentrere mig om at gøre det så godt som muligt, sagde Rory McIlroy på et pressemøde.

Per Colstrup Vinkel håber på det samme indstilling hos Caroline Wozniacki:

BILLEDER: Caroline og Rory - så lykkelige var de
BILLEDER: Caroline og Rory - så lykkelige var de

- Hvis hun kan bearbejde hjertesorgen med noget, som hun er glad for og god til, så kunne tennis være et meget godt værktøj til. Og hvis hun kan få sin målrettethed tilbage, kan det have en gavnlig effekt på resultaterne, siger han.

LÆS OGSÅ: McIlroy dropper Wozniacki: Forlovelsen er brudt

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dronningen har bedt om, at selv den...
bt.dk
Lars Løkke henvender sig direkte til...
bt.dk
Dansk tøjfirma gik konkurs: Nu er det...
bt.dk
Tusinder af danskere er utilfredse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx