Af - 15/04-15 08:45

Alonso: - NU bliver vi snart ikke overhalet mereAlonso: - NU bliver vi snart ikke overhalet mere

Spanieren er på sin egen måde optimistisk inden det kommende grandprix.

storybild

Fernando Alonso er optimistisk på sin egen måde. (Billede: Andy Wong)

Fernando Alonso er optimistisk. På den dér McLaren 2015-agtige måde.

For på det britiske Formel 1-team er ambitioner stadig ikke høje her i begyndelsen af sæsonen, hvor fjerde grandprix, i Bahrain, venter i weekenden.

Medie åbner døren for Kevin: Går Button på pension?
Medie åbner døren for Kevin: Går Button på pension?

- Vi lærer fortsat, vi forbedrer os hele tiden, og forhåbentlig var det et af de sidste løb, hvor vi bliver overhalet med en omgang og ligger bagerst i feltet. Forhåbentlig kan vi begynde at nyde det lidt mere, siger Fernando Alonso til Sky Sports.

Sammen med Jenson Button indtog han henholdsvis 12.- og 14.-pladsen i Kina i søndags. En uheldsramt Carlos Sainz jr skilte McLaren-racerne ad, mens kun de usle Marussia-biler kom senere i mål.

Magnussens boss roser: - Han er ekstremt nyttig
Magnussens boss roser: - Han er ekstremt nyttig

- Målet var at fuldføre, og det klarede begge biler, så det er meget nyttig. For mig personligt var det meget vigtigt at fuldføre løbet. I løbet af testkørslerne kørte jeg højst 12 omgange, mens jeg kørte 22 omgange i Malaysia (forrige grandprix, red.), så at jeg kunne fuldføre racet, kan give gode informationer at analysere, siger Fernando Alonso til Sky Sports.

De to McLaren-racere, bagerst.

I det store hele er Fernando Alonso tilfreds med det udviklingen – og sæsonens femte grandprix, i Barcelona, regnes stadig for tidspunktet for en større fremgang. Ved hjælp af en opdatering.

- Vi er tilfredse, og vi er glade for fremgangen på alle områder. Bilen bliver bedre uge efter uge: motoren, aerodynamikken, pålideligheden, alt bliver bedre og bedre. Vi lagde ud på et meget lavt niveau, og de første løb har kun være en slags tests for os, siger Fernando Alonso til Sky Sports.

LÆS OGSÅ: Verdensmester kritiseres hårdt for at fejre sejr sådan her

LÆS OGSÅ: Formel 1: Mercedes-kørere skændes på ord efter sejr

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx