17/09-17 13:38

Landstræner om badmintontriumf: Allerhøjeste niveauLandstræner om badmintontriumf: Allerhøjeste niveau

Kenneth Jonassen havde de store lovord fremme, da Mathias Boe og Carsten Mogensen vandt Korea Open.

storybild

Seoul. Verdens aktuelt bedste doublekonstellation i badminton, Mathias Boe og Carsten Mogensen, kunne søndag fejre den 16. triumf på Super Series-niveau, da de vandt Korea Open for tredje gang.

Landstræner Kenneth Jonassen, der sad med som træner lige uden for banen, var fuld af lovord efter sejren på 21-19, 19-21, 21-15 over indoneserne Marcus Fernaldi Gideon og Kevin Sanjaya Sukamuljo.

- Jeg er endnu en gang imponeret over, hvordan de er i stand til at hæve niveauet på det rigtige tidspunkt i turneringen.

- I dag hævede de det til allerhøjeste niveau, og de var i stand til at spille på alle parametre og følge en rigtig god plan gennem hele kampen, siger Jonassen om de danske verdensettere.

Modstanderne, der rangerer som nummer tre i verden og var seedede som nummer to, kom bedst ud til de to første sæt, men i tredje sæt dominerede danskerne nærmest fra start til slut.

- De er taktisk kloge og i stand til at spille på nogle parametre, der i herredouble gør det rigtig svært at dæmme op for det, de kan.

- De er mestre i at få tingene over på deres parametre, for eksempel servesituationen, og de har en exceptionel god defensiv.

- Ydermere har de evnen til at kunne hænge i, selv om det ikke lige kører, og det er ekstremt vigtig på det her niveau, lyder det fra Danmarks landstræner.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jehovas Vidner gav mig disciplin til...
bt.dk
Armstrong indgår millionforlig med...
bt.dk
Søvnproblemer? Disse stresssymptomer...
bt.dk
Nærmest alle bloggere reklamerer lige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx