Af - 08/08-16 15:53; Opdateret: 09/08-16 00:47

Bumbum-problemer: Bagdele for store til bukserne i BrasilienBumbum-problemer: Bagdele for store til bukserne i Brasilien

De frivillige ved OL er blevet udstyret med bukser, der ikke skjuler meget bagtil. De trækker dog bare på skuldrene, smiler - og hiver lidt diskret i bukserne.

Bildstrecke im Grossformat »

- HAHAHA! You write BUMBUM-story??

Sådan reagerer den første OL-frivillige, da hun bliver spurgt om, hun vil stille op til fotografering - med bagdelen til.

For de nærgående bukser er et emne, som der bliver talt om blandt Rios mange tusind frivillige.

- Ja, bukserne går lidt... ind i numsen, medgiver Maikel Louwerse fra Holland med et kæmpe grin. Han er ikke selv den, der er hårdest ramt af problemet.

- Men jeg tænkte faktisk på det den anden dag, da jeg gik på Copacabana. Jeg tror bare... Det er Sydamerika, ikke? De har jo også lidt mere... altså... mere.... den er større, ik? siger han og griner igen.

Så er det straks værre for stakkels Djane Matos - men hun er så også fra Brasilien.

- Det gør lidt ondt. Det er varmt, og du ved... mine ben er røde. Det brænder, siger hun og gnubber hænderne mod hinanden, for at vise, hvad der sker inden i de stramme bukser.

Også hun tager det dog med et smil, selv om hun skal gå med bukserne ni-ti timer hver eneste dag.

- Vi er vant til det her. Det er normalt for os, så det er ok, men det gør nu ondt, siger hun og ser en smule lidende ud.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx