Af Ritzau - 17/11-16 12:39

Rhein-Neckar vil holde på Nikolaj Jacobsen til 2020Rhein-Neckar vil holde på Nikolaj Jacobsen til 2020

Rhein-Neckar Löwen er endnu ikke blevet kontaktet af Dansk Håndbold Forbund, meddeler den tyske håndboldklub.

storybild

Rhein-Neckar Löwen-træner Nikolaj Jacobsen er et godt bud på en kommende dansk håndboldlandstræner. (Billede: Scanpix/Uwe Anspach)

Nikolaj Jacobsen er det varmeste bud på en kommende landstræner for de danske håndboldherrer, når Gudmundur Gudmundsson stopper på posten til sommer.

Men lige nu er Nikolaj Jacobsen ansat som cheftræner i Rhein-Neckar Löwen, hvor han har kontrakt frem til sommeren 2020.

Ifølge den tyske klubs pressetalsmand, Christopher Monz, har Rhein-Neckar Löwen endnu ikke hørt fra Dansk Håndbold Forbund (DHF).

- DHF har ikke kontaktet Rhein-Neckar Löwen.

- Nikolaj Jacobsen vil forblive træner for Rhein-Neckar Löwen minimum frem til sommeren 2020, skriver Monz i en mail til Ritzau.

Der er spekuleret i, om Nikolaj Jacobsen kan få lov til at dobbeltjobbe som både landstræner og klubtræner. Og det er ikke et problem for Rhein-Neckar Löwen.

- Det er ikke et problem for Rhein-Neckar Löwen, hvis Nikolaj Jacobsen bliver landstræner for Danmark ved siden af sit job i Mannheim.

- Vi har haft denne situation før med Gudmundur Gudmundsson, som også var landstræner for Island, lyder det fra den tyske klubs pressetalsmand.

Nikolaj Jacobsen overtog Gudmundssons job som cheftræner i Rhein-Neckar Löwen, da islændingen blev dansk landstræner i 2014.

Inden længe kan danskeren igen overtage et job, som Gudmundsson har siddet i.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny drejning i sagen: Årets boksebrag...
bt.dk
Verdens tredjestørste butik på vej...
bt.dk
Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Så vildt bliver det i ‘Divaer i junglen’
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx