Af - 22/06-15 11:38

Stakkels Frederik: Skadet på værst tænkelige tidspunkt IGENStakkels Frederik: Skadet på værst tænkelige tidspunkt IGEN

Frederik Sørensen er tvivlsom til Serbien-kampen. Det er ikke første gang han bliver skadet på et dumt tidspunkt.

storybild

(Billede: Polfoto)

Det kan godt være, at Frederik Sørensen er virkeligt dygtig til at spille fodbold, men hold nu op, hvor er han dårlig til at blive skadet – på de værst tænkelige tidspunkter!
Som for eksempel 25 minutter inde i Danmarks åbningskamp ved EM.

- Jeg har haft nogle skadesperioder, som er kommet på uheldige tidspunkter i forhold til mine forløb i Bologna og i Verona, siger han om sin Serie A-karriere, der flere gange er skudt tilbage til start på grund af skader.

Frederik Sørensen går glip af EM-kamp mod Tyskland
Frederik Sørensen går glip af EM-kamp mod Tyskland

I efteråret 2013 var han fast mand for Bologna, indtil en skade kostede ham pladsen på holdet. Ude af stand til at vise sit værd, blev han så sendt videre til Verona, hvor han efter en svær start endelig fik tre kampe i træk. Og så røg knæet og pladsen på holdet. Og nu vil Verona ikke forlænge lejemålet med ham.

Derfor var det ekstra vigtigt for ham at få et godt U21-EM, så han kunne spille sig til kontrakt i en ny klub efter sommerferien.

A-landsholdsspillere skal med til U21-EM
A-landsholdsspillere skal med til U21-EM

- Nu har vi det her U21-EM. Jeg håber at holdet spiller godt, og at jeg får pænt med succes, også personligt. Så håber jeg på at... så må vi se, hvad der sker i transfervinduet, sagde han lige før EM, da han endnu var helt skadesfri.

Endnu er der håb om, at Frederik Sørensen kan blive klar til Danmarks afgørende gruppekamp mod Serbien i morgen aften.

- Han vil lave nogle individuelle øvelser, og så må vi vurdere bagefter, hvor langt han er. Det bliver et meget hårdt kapløb med tiden, og som det ser ud lige nu, bliver det meget svært. Men vi håber til det sidste, siger U21-landstræner Jess Thorup om muligheden for at Frederik Sørensen bliver klar.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx