Af Ritzau - 11/04-17 08:14

Bekymret Wenger om Arsenal-blamage: Det er ødelæggendeBekymret Wenger om Arsenal-blamage: Det er ødelæggende

Arsenals Arsène Wenger medgiver, at det efter nederlaget til Crystal Palace bliver svært at slutte i top-4.

storybild

Arsène Wenger er bekymret over måden, Arsenal tabte på til Crystal Palace. (Billede: Scanpix/Glyn Kirk)

Arsenal ligner langt fra et hold, der i næste sæson skal deltage i Champions League. Mandag aften blamerede Arsène Wengers tropper sig, da en elendig præstation førte til 0-3-nederlag ude mod Crystal Palace.

Arsenal ligger nummer seks i Premier League og har syv point op til top-4, der udløser Champions League-billetter. Dermed ser det ud til, at Arsenal slutter uden for top-4 for første gang siden sæsonen 1995/96.

- Det er selvfølgelig ødelæggende. På den front ser det svært ud for os. Det har store konsekvenser for vores top-4-chancer. Vi er i en svær position, siger manager Arsène Wenger.

Som så ofte før i sæsonen opfordrede Arsenal-fans manageren til at gå af, og franskmanden forstod fansenes skuffelse.

- Jeg forstår godt, at fansene er skuffede. Vi er alle dybt skuffede. Måden, vi tabte kampen på, er bekymrende og skuffende. Vi forberedte os godt, så det er svært at forklare, forklarer Wenger.

På Twitter mente Arsenal-legenden Ian Wright, at Wenger har mistet spillernes tillid.

- Jeg prøvede i det mindste. Omklædningsrummet er tabt, skrev den tidligere målsluger for Arsenal.

Men Wenger modsatte sig denne påstand.

- Jeg mener ikke, at spillerne ikke ønskede at vinde, men vi tabte dueller på afgørende tidspunkter, og det afgør kampe på dette niveau, siger Wenger.

Hans kontrakt udløber efter sæsonen, og det er uvist, om han fortsætter. Men det emne ville han ikke forholde sig til efter nederlaget på Selhurst Park.

- Jeg er ikke i humør til at tale om det. Jeg fokuserer på det skuffende resultat. Alle nederlag er bekymrende. Jeg har været manager for Arsenal i mere end 1100 kampe, og vi er ikke vant til det (at tabe, red.).

- Men det er desværre sådan, det er. Vi må reagere hurtigt og ikke acceptere det. Jeg er meget determineret for at vende det, lyder det fra manageren.

Arsenals næste ligakamp er ude mod Middlesbrough på mandag. Inden den er Arsenal noteret for 54 point for 30 kampe. På den vitale fjerdeplads har Manchester City 61 point for 31 spillede opgør.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ung mor jubler: Jeg skal giftes
bt.dk
Tidligere pornomodel står frem: Peter...
bt.dk
LIGE NU: Politiet - mand fundet død i...
bt.dk
Droppede ud af skolen som 14-årig: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx