Af - 02/02-16 10:40; Opdateret: 02/02-16 11:07

Forhandlingerne fortsætter: Derfor er Kevins comeback livsvigtigt for karrierenForhandlingerne fortsætter: Derfor er Kevins comeback livsvigtigt for karrieren

Kevin Magnussen forhandler fortsat med Renault. Den ventede kontrakt er sidste chance for Magnussen for at komme tilbage i Formel 1, siger John Nielsen.

storybild

Kevin Magnussens karriere bliver med den ventede kontrakt med Renault reddet på målstregen. (Billede: Polfoto/Sommer jan)

Det er nu eller aldrig.

Hvis Kevin Magnussen skal have en fremtid i motorportens elite, så skal han tilbage til Formel 1 i denne sæson.

- Kevins vindue er åbent endnu. Men også kun i år, siger motorsports-ekspert John Nielsen.

Alt tyder da også på, at det skal lykkes for det danske stortalent at få en aftale i stand med Renault-teamet. Forhandlingerne mellem de to parter er gået ind i den afgørende fase, meldes der fra metroxpress' kilde, der er tæt på processen.

Vejen banet for Magnussen: Maldonado er ude af Formel 1
Vejen banet for Magnussen: Maldonado er ude af Formel 1

John Nielsen er da også overbevist om, at Kevin Magnussen bliver præsenteret som Renault-kører i morgen. Og det er altså livsvigtigt for hans karriere:

- Enhver racerkører, som har talentet til at blive Formel 1-kører, har et vindue på to til tre år, hvor han skal etablere sig i det fine selskab. Hvis det ikke lykkes, kommer næste generation buldrende, siger John Nielsen.

Kevin tæt på comeback - men underskriften er ikke sat
Kevin tæt på comeback - men underskriften er ikke sat

Det er to år siden, at Kevin Magnussen debuterede hos de store drenge i Formel 1 på McLaren-mandskabet. Men efter en førstesæson, som bragte både op- og nedture, så røg han ud i kulden i sidste sæson, hvor han blev degraderet til reservekører for samme team.

Derfor varmer det ekstra meget i den gamle racerkører John Nielsens motorsportshjerte, at det ovenikøbet er fabriksteamet Renault, som Magnussen efter alt sandsynlighed kommer til at gøre comeback i Formel 1 hos.

Medie: Magnussen har underskrevet aftale med Renault
Medie: Magnussen har underskrevet aftale med Renault

- Renault er en af verdens store bilfabrikker, som ligger navn til et team. Det er positivt. De har økonomien i orden og har gennem historien vundet mange verdensmesterskaber som team og som motorfabrikant, siger John Nielsen.

Renault har overtaget Lotus-mandskabets plads i Formel 1 fra den kommende sæson. I første omgang skal holdet stabilisere sig. Men fra 2017 forventer John Nielsen, at holdet er fuldt konkurrencedygtigt.

Medie: Nu har Kevin Magnussen skrevet under med Renault
Medie: Nu har Kevin Magnussen skrevet under med Renault

- Derfor skal Kevin bruge denne sæson til at gøre sig uundværlig, og være teamets hurtigste, siger John Nielsen, som peger på endnu en fordel ved at komme tilbage i Formel i netop den kommende sæson.

- Efter denne sæson, vil der komme en store rokade blandt køerne, da det forventes, at både Jenson Button, Kimi Räikkonen, Felippe Massa og måske Fernando Alonso, siger han.

Renault præsenterer i morgen deres to kørere ved et pressearrangement i deres hovedsæde uden for Paris. Det ene sæde er besat af Jolyen Palmer. Og det andet, som Pastor Maldonado i går forlod? Efter al sandsynlighed af Kevin Magnussen.


LÆS OGSÅ: Kommentator: 2016 er sidste Formel 1-chance for Kevin

LÆS OGSÅ: Medie: Kevin Magnussen er tæt på Formel 1-comeback

LÆS OGSÅ: Avis: Kevin Magnussen forhandler med F1-hold

LÆS OGSÅ: Kevin afslører: McLaren havde lovet mig et sæde

LÆS OGSÅ: Kritisk McLaren-boss fortryder hårde ord mod Magnussen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx