Af - 02/02-16 10:40; Opdateret: 02/02-16 11:07

Forhandlingerne fortsætter: Derfor er Kevins comeback livsvigtigt for karrierenForhandlingerne fortsætter: Derfor er Kevins comeback livsvigtigt for karrieren

Kevin Magnussen forhandler fortsat med Renault. Den ventede kontrakt er sidste chance for Magnussen for at komme tilbage i Formel 1, siger John Nielsen.

storybild

Kevin Magnussens karriere bliver med den ventede kontrakt med Renault reddet på målstregen. (Billede: Polfoto/Sommer jan)

Det er nu eller aldrig.

Hvis Kevin Magnussen skal have en fremtid i motorportens elite, så skal han tilbage til Formel 1 i denne sæson.

- Kevins vindue er åbent endnu. Men også kun i år, siger motorsports-ekspert John Nielsen.

Alt tyder da også på, at det skal lykkes for det danske stortalent at få en aftale i stand med Renault-teamet. Forhandlingerne mellem de to parter er gået ind i den afgørende fase, meldes der fra metroxpress' kilde, der er tæt på processen.

Vejen banet for Magnussen: Maldonado er ude af Formel 1
Vejen banet for Magnussen: Maldonado er ude af Formel 1

John Nielsen er da også overbevist om, at Kevin Magnussen bliver præsenteret som Renault-kører i morgen. Og det er altså livsvigtigt for hans karriere:

- Enhver racerkører, som har talentet til at blive Formel 1-kører, har et vindue på to til tre år, hvor han skal etablere sig i det fine selskab. Hvis det ikke lykkes, kommer næste generation buldrende, siger John Nielsen.

Kevin tæt på comeback - men underskriften er ikke sat
Kevin tæt på comeback - men underskriften er ikke sat

Det er to år siden, at Kevin Magnussen debuterede hos de store drenge i Formel 1 på McLaren-mandskabet. Men efter en førstesæson, som bragte både op- og nedture, så røg han ud i kulden i sidste sæson, hvor han blev degraderet til reservekører for samme team.

Derfor varmer det ekstra meget i den gamle racerkører John Nielsens motorsportshjerte, at det ovenikøbet er fabriksteamet Renault, som Magnussen efter alt sandsynlighed kommer til at gøre comeback i Formel 1 hos.

Medie: Magnussen har underskrevet aftale med Renault
Medie: Magnussen har underskrevet aftale med Renault

- Renault er en af verdens store bilfabrikker, som ligger navn til et team. Det er positivt. De har økonomien i orden og har gennem historien vundet mange verdensmesterskaber som team og som motorfabrikant, siger John Nielsen.

Renault har overtaget Lotus-mandskabets plads i Formel 1 fra den kommende sæson. I første omgang skal holdet stabilisere sig. Men fra 2017 forventer John Nielsen, at holdet er fuldt konkurrencedygtigt.

Medie: Nu har Kevin Magnussen skrevet under med Renault
Medie: Nu har Kevin Magnussen skrevet under med Renault

- Derfor skal Kevin bruge denne sæson til at gøre sig uundværlig, og være teamets hurtigste, siger John Nielsen, som peger på endnu en fordel ved at komme tilbage i Formel i netop den kommende sæson.

- Efter denne sæson, vil der komme en store rokade blandt køerne, da det forventes, at både Jenson Button, Kimi Räikkonen, Felippe Massa og måske Fernando Alonso, siger han.

Renault præsenterer i morgen deres to kørere ved et pressearrangement i deres hovedsæde uden for Paris. Det ene sæde er besat af Jolyen Palmer. Og det andet, som Pastor Maldonado i går forlod? Efter al sandsynlighed af Kevin Magnussen.


LÆS OGSÅ: Kommentator: 2016 er sidste Formel 1-chance for Kevin

LÆS OGSÅ: Medie: Kevin Magnussen er tæt på Formel 1-comeback

LÆS OGSÅ: Avis: Kevin Magnussen forhandler med F1-hold

LÆS OGSÅ: Kevin afslører: McLaren havde lovet mig et sæde

LÆS OGSÅ: Kritisk McLaren-boss fortryder hårde ord mod Magnussen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Hella Joof taler ud om sin store...
bt.dk
Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
I dag kan en ny børne-dille begynde:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx