Af - 26/03-15 13:46

Ene dansker i verdens hårdeste liga - og han er klar til KAMP!Ene dansker i verdens hårdeste liga - og han er klar til KAMP!

Nicolas Dalby har skrevet kontrakt med UFC, verdens største indenfor MMA: Professionel kampsport, hvor blodet sprøjter og tænderne flyver

storybild

(Billede: Polfoto)

To mænd i bar overkrop med boksehandsker på tripper afventende rundt om hinanden.

Pludselig sparker manden i sorte shorts den anden klokkerent på siden af hovedet: Manden i de grå shorts vakler, går i gulvet. Publikum brøler og manden med de sorte shorts farer over til sin modstander og overdænger ham med en byge af slag i hovedet.

- Knockout på et highkick. Den er gået verden rundt! Den er set 300.000 gange på youtube, forklarer Nicolas Dalby venligt. Han er manden i de sorte shorts fra youtube-videoen, og hans brutale knockout af ukrainske Sergei Churilov er medvirkende til, at han netop har skrevet kontrakt for fire kampe med UFC – Ultimate Fighting Championship.

Patrick Nielsen til modstander: Frygt Reinhard-klanen
Patrick Nielsen til modstander: Frygt Reinhard-klanen

- Det er jo ikke fordi jeg ligefrem glæder mig til at smække skinnebenet i hovedet på ham. Det er mere udfordringen i det, forklarer han om sporten, som han har dyrket professionelt siden han var 25. Hidtil har han vundet alle sine 13 kampe, men nu rykker han en liga op. Og han glæder sig til det.

- Jeg glæder mig utroligt meget til at finde ud, hvem skal møde. Det giver et sus i maven, og når jeg få navnet, så er det lige på nettet og tjekke ham ud, siger han.

Micki Nielsen: Om tre år er jeg blandt de bedste
Micki Nielsen: Om tre år er jeg blandt de bedste

Nicolas Dalby er den anden dansker i UFC, men Martin Kampmann har ikke kæmpet længe, og hans pause ligner mere eller mindre et karrierestop. Dermed er op til Nicolas Dalby at kæmpe for de rød-hvide farver.

- Jeg er virkeligt stolt over at kunne repræsentere Danmark i den sportsgren, jeg er i. Immervæk er jeg jo den eneste i den allerstørste liga, der kommer fra Danmark. Så jeg er stolt og lidt overvældet over, at det bliver mig, der har flaget.

LÆS OGSÅ: Kessler på pension - promotor arbejde på comeback

LÆS OGSÅ: Avis: Mikkel Kessler tæt på comeback mod olympisk mester

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere S-minister afværger...
bt.dk
Vildt Eriksen-show i sikker sejr!...
bt.dk
Engelske medier hylder vilde Eriksen:...
bt.dk
Snapchat gjorde grin med Rihanna:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx