Af Ritzau - 22/08-16 13:44

Vraget Manchester City-keeper beholder landsholdspladsVraget Manchester City-keeper beholder landsholdsplads

Joe Hart vil blive udtaget til det engelske landshold, selv om han ikke får spilletid hos Manchester City.

storybild

Joe Hart savner spilletid i Manchester City, efter manager Josep Guardiola er tiltrådt. (Billede: Scanpix/Paul Ellis)

Josep Guardiola har fået en fin start som manager i Manchester City med to sejre i Premier League og én i Champions League.

Spanierens indtog i engelsk fodbold har fået stor opmærksomhed, og det har særligt vakt opsigt, at han har vraget den nu tidligere førstemålmand Joe Hart, der også har været fast keeper på Englands landshold.

Hart, der har spillet 63 landskampe, har endnu ikke været i aktion for City i denne sæson, og ifølge flere engelske medier har Guardiola givet målmanden lov til at skifte klub.

Men på nationalmandskabet behøver Hart ikke at frygte for sin plads lige nu, forsikrer den nye landstræner for England, Sam Allardyce, op til udtagelsen af den første VM-kvalifikationskamp mod Slovakiet.

- Han vil helt sikkert blive en del af truppen. Hvad vi gør, ved jeg ikke, inden jeg har talt med ham, hvilket er tilfældet med de fleste spillere.

- Jeg vil vide, hvad spillerne tænker og derudfra sammensætte den rette trup for udekampen mod Slovakiet, siger Allardyce.

Kampen mod Slovakiet den 4. september bliver Englands første under Allardyce, der har overtaget landstrænerjobbet efter Roy Hodgson. Sidstnævnte kvittede jobbet efter det skuffende nederlag til Island i ottendedelsfinalen ved EM.

/ritzau/Reuters

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx