Af Ritzau - 24/10-16 23:01

Gudmundsson undrer sig over Anders Eggerts VM-afbudGudmundsson undrer sig over Anders Eggerts VM-afbud

Anders Eggert melder ikke blot afbud til de kommende EM-kvalifikationskampe, men også til VM i Frankrig.

storybild

Anders Eggert kommer ikke til at spille VM for Danmark næste år. (Billede: Scanpix/Claus Fisker)

Når Danmarks håndboldlandshold i januar tørner ud ved VM i Frankrig, bliver det uden den rutinerede venstrefløj Anders Eggert.

Mandag meddelte Dansk Håndbold Forbund, at Eggert havde meldt afbud til de forestående EM-kvalifikationskampe i næste uge, men hans afbud inkluderer også VM, skriver TV2.

- Jeg kan ikke holde til det, siger Flensburg-Handewitt-spilleren til TV2.

- Jeg har brug for de pauser, jeg kan få, og de eneste steder, der er mulighed for det, det er på landsholdet, og derfor har jeg fortalt Gudmundur (Gudmundsson, landstræner), at jeg ikke kan deltage, uddyber Eggert.

Afbuddet undrer landstræneren, da Eggert tidligere har givet udtryk for at ville fortsætte på landsholdet, efter han grundet en skade missede sommerens OL, der mundede ud i dansk guld.

- Det overraskede mig. Jeg snakkede med ham for to uger siden og der meldte han sig klar, men nu føler han ikke længere, at han har overskud til landsholdet, siger Gudmundsson.

Landstræneren udelukker ikke, at Eggert igen kan blive landsholdsaktuel efter VM.

Fra næste sæson skifter den 34-årige Eggert hjem til den danske liga for at spille for Skjern, og det kan måske give ham overskud til at tage endnu en landsholdstørn, forklarer Eggert til TV2.

Han siger også, at han ærgrer sig over, at han nåede at give landstræneren indtrykket af, at han ville være til rådighed for landsholdet til de forestående kvalifikationskampe til EM samt VM-slutrunden.

Eggert har indtil videre spillet 159 kampe for Danmark og scoret 570 mål.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx