Af Farzam Abolhosseini - 20/01-18 18:27

FCK's øverste direktør i mystisk 'fyring': Nu giver han endelig lyd fra sigFCK's øverste direktør i mystisk 'fyring': Nu giver han endelig lyd fra sig

Det var ugens helt store fodboldnyhed, da FC København tirsdag annoncerede, at den administrerende direktør Anders Hørsholt stopper øjeblikkeligt.

storybild

Anders Hørsholt er ikke længere ansat i FC København. (Billede: Mads Claus Rasmussen)

I meldingen fra klubben var der ingen ord fra hovedpersonen selv, og siden da er der spekuleret i, at der kan være tale om en fyring, hvorfor parterne ikke er skilt som venner.

Først nu giver Anders Hørsholt lyd fra sig, hvor han på mediet LinkedIn skriver om sin afsked:

»Kære venner af FCK. Jeg har i det seneste år sammen med besyrelsesformand Bo Rygaard arbejdet på en ny struktur i ledelsen af FC København. Det stod klart for mig, at jeg skulle ud af den daglige drift - ja, måske forlade virksomheden helt. 7,5 år i spidsen for en virksomhed som FCK er mange år. Lige så fascinerende og spændende hver eneste dag er, lige så store er frustrationerne, når det ikke er stolpe ind, men stolpe ud,« indleder Anders Hørsholt.

»Enhver virksomhed, der opererer i en så intensiv og adrenalin-pumpet kultur, har behov for fornyelse og nye kræfter på et tidspunkt. Og særligt når det gælder Danmarks suværent stærkeste fodboldklub, er ingen over klubben. Jeg har, siden beslutningen blev truffet om, at jeg skulle gå af i begyndelsen af ugen, følt en vis form for lettelse og fremfor alt en stor indre glæde over at have stået i spidsen for FCK i nogle af klubbens mest succesrige år. Fire mesterskaber, fire pokaltitler, tre gruppespil i Champions League, fire gruppespil i Europa League samt tre sølvmedaljer. Der er ro, kontinuitet og dyb professionalisme omkring holdet. På den finansielle side er der gennemført en turnaround siden finanskrisen. Og vi har åbnet et nyt stort forretningsområde med e-sport,« tilføjer Anders Hørsholt og fortsætter:

»Alt dette kunne ikke gennemføres uden hjælp, opbakning og engagement fra et stort antal mennesker - fans, sponsorer, medarbejdere og forretningsforbindelser - som jeg skylder en stor tak. Især sektion 12 skylder jeg en kæmpe tak - en stærkere gruppe fans har ingen klub i Danmark. Uden jer var det ikke lykkedes. Uanset hvor rejsen nu går hen, har det for mig været nogle fantastiske år i klubben,« slutter Anders Hørsholt.

Anders Hørsholt bliver i FC København afløst af Jan Harrit, og der er også flere andre strukturelle ændringer

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk kendis har tabt sig 25 kilo:...
bt.dk
Se billedet: Mand købte fotografi på...
bt.dk
Anna og Nicolai kan ikke få armene...
bt.dk
Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx